2777
2789
عنوان

رویا هایی که واقعی شدن😍😇

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 88 پست
قربونت عزیزم💗ببین نمیدونم چطوریه ولی وقتی از یکی خوشم میاد، خودش میاد سمتمخیلی ساده میپوشم و اصلا آ ...

پس ذاتا کاریزماتیکی😉😄

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
برات حمد خوندم قشنگم منتظرم بیای همینجا خبرشو بهم بدی ذوق کنم برات😍💕

مرسی مهربون 🩵

انشالله بهترینا برات اتفاق بیوفته

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی مهربون 🩵انشالله بهترینا برات اتفاق بیوفته

قربونت برم بوس بهت

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
قربونت برم بوس بهت

💙💙💙💙💙

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
من دختریم که ۱۶سالگی ازدواج کرد ۱۴سالگی درسش رو کنار گذاشت بین یه مشت افکار قدیمی دارم بجا تلاش کردن ...

والا من نه از نصیحت خوشم میاد و نه در جایگاهی هستم که بخوام نصیحت کنم ولی فقط یه چیزی رو میدونم و اونم اینه که هیچوقت واسه هیچی دیر نیست فوقش چند سال دیگه که بچه ت بزرگ شد میری دنبال رسیدن به رویاهات

باورت نمیشه اگه بگم توی همین کلاس دانشگاه ما چهار پنج نفر هستن که بالای 40 سالشونه و اومدن دنبال آرزوهاشون 

ارزویی که براورد شد؟؟؟شنیدن صدای خروپفش جفت گوشم😐

بهترین ارزو ایول 🤣🤣🤣

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
😂😂 چی بگم خواهربعضیا میگن چون حالت جدی داری و دست نیافتنی دیده میشی برای اینهولی خودم حس میکنم اتف ...

اون حالت جدی و دست نیافتنی رو منم دارم واقعا و اونایی که گفتی هم عین خودت بودم (اینکه با نزدیکا خیلی بگو بخند دارم و اینا) ولی دریغ از جذب حتی یه نفر از افراد مورد علاقه م😂😂😂💔

والا من نه از نصیحت خوشم میاد و نه در جایگاهی هستم که بخوام نصیحت کنم ولی فقط یه چیزی رو میدونم و او ...

👏🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

مطمئنم شدن ولی شاید چون کوچیک بودن یادتون نمیادامیدوارم این روزا یه رویای بزرگتون واقعی شه و مجبور ب ...

اگه به رویام رسیدم اولین کاری که میکنم اینجا اعلام میکنم

البته اگه برسم..

نگو پشمام بگو چه جالب،😌

فرق رویا باارزو و خواسته نمیدونم

اما 

4تا خواسته داشتم 13صفر برای خواسته هام خرید هم کردم

خدارو صدبار شکر به یدونش رسیدم

3تای دیگه مونده  هروقت برسم همینجا میام خبر میدم 

برام دعا کنین 

امیدوارم تک تکتون به همه ی ارزوهای قشنگتون برسین♥️

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
اگه به رویام رسیدم اولین کاری که میکنم اینجا اعلام میکنمالبته اگه برسم..

خیلی خوشحالم میکنی😍

فرق رویا باارزو و خواسته نمیدونماما 4تا خواسته داشتم 13صفر برای خواسته هام خرید هم کردمخدارو صدبار ش ...

خداروشکر عزیز

حتمااا منتظرم😍😍💕