الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبلا اینجوری نبودم هر چی سن بالاتر میره نازک نارنجی تر میشیم چرا
عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین
چه رشته ای رفتی؟من حسرت دانشگاه به دلم مونده اینقدر ناراحتم همش گریه میکنم
حیفه بخون یا برو آزادی پیام نوری چیزی
فعلا که ثبتنام نشدم مدارکم ناقصه
مهندسی کامپیوتر
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
یکی از اقوام نزدیکم شدیدا بیماره براش خیلی ناراحتم میشه براش دعا کنید توی جنگ موج انفجار باعث بروز بیماری روانی شده و سالهاست زجر میکشه و اطرافیانش توی عذابن. حالا از نظر جسمی هم داغون شده اما دکتر نمیره میگه دکترا میخوان اذیتم کنن همه مدارکش رو قایم کرده که دکتر نیارن براش
امروز حس میکنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شدهام. میدانم که هیچ چیز دوام ندارد.
من گاهی فکر میکنم اگه پولم داشته باشم یه مدت خوشحال خواهم بود نشد نرسیدم به هدفم نرسیدم به آرزوم نرسیدم به کسی که دوسش دارم هیچکس هیچ وقت دوستم نداشت کسی کنارم نموند همه دلمو شکستن
بخدا مسئول آموزشش یه جوری رفتار کرد انگار دارم دروغ میگم دیپلم تقلبیه
بهم میگه راستشو بگو اگه جایی ثبتنام کردی مدرکتو دادی شاید بتونم یه کاری کنم🤦♀️
میخوام گریه کنم دیگه😭
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دارم میخونم برا سال پنجم خیلی خستم یه روز میخونم یه روز گریه میکنمنمیخوام رشته ها چرت و پرت و آزاد
کاش قانون محرومیت لغو شه منم از اول بخونم
اصلا این دانشگاه رو دوست ندارم خیلی سطحش پایینه از شهر خودمون هم خیلییییی دوره