2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فاز افسردگی ماهیانه ام این دگه چه مزخرفیه

قبلا اینجوری نبودم هر چی سن بالاتر میره نازک نارنجی تر میشیم چرا

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 
منم دلم پول زیاد می‌خواد اونقدر زیاد که تا سال دیگه این موقع هم اندامم درست شده باشه هم بینیمو عمل ک ...

منم 

کلا دلم میخواد برای خودم زندگی کنم

خسته شدم دیگه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
چه رشته ای رفتی؟من حسرت دانشگاه به دلم مونده اینقدر ناراحتم همش گریه میکنم

حیفه بخون یا برو آزادی پیام نوری چیزی

فعلا که ثبت‌نام نشدم مدارکم ناقصه

مهندسی کامپیوتر 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یکی از اقوام نزدیکم شدیدا بیماره براش خیلی ناراحتم میشه براش دعا کنید توی جنگ موج انفجار باعث بروز بیماری روانی شده و سالهاست زجر میکشه و اطرافیانش توی عذابن. حالا از نظر جسمی هم داغون شده اما دکتر نمیره میگه دکترا میخوان اذیتم کنن همه مدارکش رو قایم کرده که دکتر نیارن براش

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

کاش همه ی مشکلات با پول حل بشه

نمیشه مگه نه؟؟

من گاهی فکر می‌کنم اگه پولم داشته باشم یه مدت خوشحال خواهم بود نشد نرسیدم به هدفم نرسیدم به آرزوم نرسیدم به کسی که دوسش دارم هیچکس هیچ وقت دوستم نداشت کسی کنارم نموند همه دلمو شکستن 

خسته کننده بود😂ینی هنوزم هس😂😭دارم دیوونه میشم از درسای عمومی اههه

خیلی خوابم میاد و خستم واقن میخام برم تو ی کلبه وسط جنگل فقط بخابمممممممم 

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
اولین باره می‌شنوم همچین چیزی رو، حق داشتی

بخدا مسئول آموزشش یه جوری رفتار کرد انگار دارم دروغ میگم دیپلم تقلبیه

بهم میگه راستشو بگو اگه جایی ثبت‌نام کردی مدرکتو دادی شاید بتونم یه کاری کنم🤦‍♀️

میخوام گریه کنم دیگه😭

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
حیفه بخون یا برو آزادی پیام نوری چیزیفعلا که ثبت‌نام نشدم مدارکم ناقصهمهندسی کامپیوتر

دارم میخونم برا سال پنجم خیلی خستم یه روز میخونم یه روز گریه میکنم

نمیخوام رشته ها چرت و پرت و آزاد 

من دلم میخواد بمیرم خیلی دارم عذاب میکشم کسی نمیبنه

من هر شب ک سرم رو میزارم رو بالشت با خدا حرف میزنم میگم دیگه فردا نباشم

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
دارم میخونم برا سال پنجم خیلی خستم یه روز میخونم یه روز گریه میکنمنمیخوام رشته ها چرت و پرت و آزاد

کاش قانون محرومیت لغو شه منم از اول بخونم

اصلا این دانشگاه رو دوست ندارم خیلی سطحش پایینه از شهر خودمون هم خیلییییی دوره