2777
2789
عنوان

جاتون خالی بازم پریود شدم😂🤣

190 بازدید | 15 پست

این دفعه باورم شده بود باردارم ولی تا خواستم بیبی بزنم پریود شدم بدجوری خورد تو پرم همونجا گریه کردم البته بی صدا ناراحت شدم ولی خب به همسرم بروز ندادم من دلم نمیخواد بچه بزرگ کنم ولی خب همسرم خیلی بچه دوست داره مطمئنم پدر خوبی میشه همونجور که همسر نمونه ای برام چن ساله ازدواج کردیم تقریبا یه ساله اقدامم پارسال سقط داشتم البته اون موقع دکتر نرفته بودم الانم که سه دوره قرص داد اونم تموم شد دیگه نمیخوام برم والا من موندم اونایی که وضع مالی خوبی ندارن نه خودشونو خوب تقویت میکنن نه ورزش میکنن نه به خودشون میرسن راحت بعد ازدواج پشت سر هم بدون رفتن به دکتر باردار میشن دو تا از دوستام بعد من ازدواج کردن الان هر کدوم دوتا بچه دارن دوست همسرم سه سال بعد ما ازدواج کرد الان دوتا بچه داره شما نمیدونین چجوری با حسرت از بچه های دوستش تعریف می‌کرد دلم براش سوخت همسرم خیلی مهربونه چون من تنبلی تخمدان دارم اون مشکلی نداره حس بدی میگیرم حس میکنم عمرشو با من تلف کرده

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همیشه همین بوده اونایی ک بیخیال بودن با هزار درد و مرض و تنبلی و کیست فرت و فرت با اقدام اول باردار میشن 

با خاستکار اول ازدواج می‌کنن 

شغل راحت گیرشون میاد 

بالاخره کاربریمو جدا کردم 
از همیشه همین بوده اونایی ک بیخیال بودن با هزار درد و مرض و تنبلی و کیست فرت و فرت با اقدام اول بارد ...

باورت نمیشه منم همیشه میگم اونایی ک بیخیالن نمیدونن چ موهبتی نصیبشون شده بخدا😑

من خودم راضیم فقططط ده دقیقه  در روز ذهنم از فکر و خیال ازاد شه .ولی نمیشه ک نمیشه😑

باورت نمیشه منم همیشه میگم اونایی ک بیخیالن نمیدونن چ موهبتی نصیبشون شده بخدا😑من خودم راضیم فقططط د ...

البته اینکه ادا بیخیالی در بیاری هم نه ها 

عمیقا باید بیخیال باشی و ز غوغای جهان فارغ 

بالاخره کاربریمو جدا کردم 
قربونت برم واقعا نمیفعمی بیخیال ها خوش بختت ترن؟

چرا منم بخدا شش سال خیلی بیخیال بودم نسبت به این موضوع تا اینکه پارسال با اینکه دکتر نرفته بودم برا اقدام باردار شدم ولی 4 هفتگی سقط شد

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
ببخشید سوال میکنم برای اطلاع خودم هستش مثلا میگید تنبلی خب مگه هر ماه به موقع پریود نمیشدید چون من د ...

اون موقع که نوجوان بودم دیر شروع شد پریودیم بعدشم هر چن ماه یه بار به زور و دکتر رفتن پریود میشدم بعد ازدواجم فاصله هاش از 30 روز بیشتره نامنظمه کلا این جور افراد اکثرا تنبلی تخمدان میگیرن که باید ورزش و اصلاح سبک کنی من اصلاح سبک کردم تغذیه رو ولی ورزش نه