2777
2789

من ۱۱ مهر سقط داشتم با قرص زیر زبونی یک هفته بعد رفتم گفت بقایا داری قرص داد تا یک هفته خوردم متیل ارگونین دفع نشد خونریزی داشتم ولی باز رفتم این سری باز قرص زیر زبونی سقط داد ۱۲ تا سه روز بعد خوردنش جفت افتاد ازم خونریزی دارم هنوز دیروزم یچیزی ازم افتاد باز لخته نبود اینم گوشتی بود الان باز خونریزی دارم خیلی زیادم نیست ولی در حد پریودیه میخوام بدونم کی تموم میشه فردا قراره برم باز دکترم سونو کنه بنطرتون اگه بقایا نمونده باشه قرصی چیزی هست  بده این خونریزی تموم شه؟تقریبا ۲۴ روزه خونریزی دارم😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۹ روز خونریزی داشتم

خوشبحالت حتما بقایا نداشتی بخاطر همین خیلی خستم من قبلشم استراحت مطلق بودم بخاطر اکه بینی و این چیزا کلا از زندگی افتادم😞افسرده شدم دردمو به هیچ کس نمیتونم بگم فقط میام سایت برا درد  ودل

خوشبحالت حتما بقایا نداشتی بخاطر همین خیلی خستم من قبلشم استراحت مطلق بودم بخاطر اکه بینی و این چیزا ...

آره من بقایا نداشتم خودم تو خونه سقط کردم حتی قرص هم غیرقانونی گرفتم فقط بعدش که پریود نکنم شد رفتم سونو ببینم بقایا دارم یا نه