2777
2789
عنوان

بعضی وقتا به طلاق فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 25 پست
بهش فشار بیار بره سر کار مشخص زن با عرضه ای هستی با جدایی مشکلت حل نمیشه یه کار براش راه بنداز با مد ...

چند تا کار خوب براش پیدا کردم نمیره میگه من کارمو دوست دارم بعضی وقتا این حس و میده که پولاش وجای دیگه خرج میکنه 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغل خودت چیه ؟اگر تلاش می‌کنه و نمیشه که واقعا اوضاع اقتصاد خرابه ولی اگه تن پرور و مفت خور هست بندا ...

بی انصافی نکنم اخلاقش خوبه و تلاش میکنی ولی خوب هیچی در ماه خیلی در بیاره ده تا دوازده تومن 

متأسفانه شما از قبل میدونستی شغلش چیه و باهاش ازدواج کردی حالا وقتی همه چی ب اسم خودته دیگه سخت نگیر ...

از قبل بهم گفته بود ماهی 700 تومن در صورتیکه ۴۰۰ بیشتر درامدش نبود 

خیلی دلم گرفته 

تا حالا این حرفهایی که اینجا زدید رو بهش گفتید؟ گفتید که به طلاق فکر میکنید؟ چه جوابی داد؟

نه نگفتم چند بار گفتم برو هر وقت پول داشتی بیا ولی اصلا به روی خودش نمیاره 

بله ولی درامد انچنانی نداره در حد این که گرسنه نباشیم و لباس و ایناهم وقتی پاره بشه از سر اجبار بگیر ...

ناشکر نباش خونه داری ماشین داری شوهر خوب داری آرامش و سلامتی از خدا بخواه