غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
دخترم یک سال و نیم هست پوشک نکرده بودمش تابستون بود داشتم خونه تکونی میکردم همه فرسا و موکتا ریخته بودم بیرون که بشورم. سرامیکارو مثل چی سابیدن اومدم بشینم دیدم دخترم یه چیزی گرفته دستش بدو داره میاد طرف من با جیغ😂😂 فکر کردم چی پیدا کرده آورد با ذوق گذاشت تو دست من🤦🏼♀️🤦🏼♀️ پی پی کرده بود برداشته بود آورده بود به من تحویل بده😂😂 تا دوروز نمیتونستم هیچی بخورم
آقا من احساس بارداری کردم به مامانم گفتم گفت برو ازمایش رفتم ازمایش رفتم دیدم اقا مثبته بعد عمم دکتر زنان زایمانه رفتم اونجا و بعد از کلی دکتر فهمیدیم 3قلوعه رفتم به شوهرم بگم اقا چشمت روز بد نبینع تازه ازدواج کرده بودیم یک کیک خریدم 3تا شمع گذاشتم روش و 3تا جوجه اردک پلاستیکی گذاشتم تو جعبه(از این تو حموم ها)گفت چی شده باز کرد دید اردکه گفت چی شده اها دستت درد نکنه میدونستی من عاشق اردکم؟گفتم ها؟ گفت قبچه داری گفتم اره گفت دختر یا پسر گفتم نمیدونم هنوز بنظرت قراره چند نفر شیم گفت3تا؟ گفتم نه 5تا قیافش هیچوقت یادم ننمیره. از تعجب....
وای مردم از هنده خخدا نکشتت/پیش خودت گفتی این چیه عه پی پی قلمبه
من واقعا فکر میکردم یه چیزی از زمین پیدا کرده چون عادت داره کلا هر چی ببینه برداره دستش اصلا تو فکرم نبود این باشه😂🤦🏼♀️
وای خیلی خوب بود خخخخخ فکر کن بیاد پی پی رو بذاره تو دستت خخخ اون دست دیگه با اسیدم پاک نمیشه
واقعا😂😂 دستمو با واکتیس شستم با این که همیشه وقتی خودشو کثیف میکنه من میشورمش ولی انگار حسش خیلی متفاوت بود چندش بود😂😂😂