الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم طبیعیه آدم بعد ازدواج سرش شلوغتر میشه و اولویتاش تغییر میکنن. بیشتر میره تو فاز روابط خانوادگی تا دوستی و بیشتر هم جذب دوستای متاهل میشه که یه سری شرایط مشابه تر دارن با خودش.
خودت رو ناراحت نکن با شما مشکلی نداره. فقط شرایطش تغییر کرده.
دقيقا نث دختر خاله من وحشتنااااااااااك عوض شد همه دختر خاله ودختر دايع ها اداشو در مياورديم ميخنديديم.... بعدش دختر داييم ازدوج كرد از اون بدترررررررررررر شد اونا خيلي از من بزرگترن ولي من زودتر ازدواج كردم... همش به خودم ميگفتم اكه شوهر كردن اينقد كلاس داشت چرا من نزاشتم حيف شد.... بعضيا جو گيرن سخت نگير... نميدوني رابطه با دختر دايعيم چطوري بودا.... الان فقط از بالا نگاه ميكنه به همه فقط سلام😐
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.