2777
2789
عنوان

چراهرکس اطرافم ازدواج میکنه

1116 بازدید | 33 پست

ی دوست مثلا خیلی صمیمی دارم کلا باهم خیلی رفت وآمدداریم.با ی پسرچندسالی دوست بود تااینک بالاخره پسره قبل ازمحرم اومدخواستگاریش .این دوست ماازاین رو ب اون روشد انگارمن درجریان بدبختیاش ودردسراش باپسره نبودم تازه پسره هم منوقبول داشت ازبین دوستای دیگش خیلی وقتا مشکل داشتن پادرمیونی کردم ازاون وقت تاحالا چپ میره راست میره میگ مادرشوهرم اینطورخواهرشوهرم اونطور درصورتی ک تاقبل خواستگاری همش بدمادرپسره رومیگفت وب اسم کوچیک صداش میزد تازه نامزده وهنوزعقدنیست.میخوام بدونم واقعامشکل کجاست بهش حق میدم رابطش ی کم بام کمتربشه اماتارسیدب پسره بایدانقدربام سرسنگین رفتارکنه؟

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طبیعیه آدم بعد ازدواج سرش شلوغتر میشه و اولویتاش تغییر میکنن. بیشتر میره تو فاز روابط خانوادگی تا دوستی و بیشتر هم جذب دوستای متاهل میشه که یه سری شرایط مشابه تر دارن با خودش. 

خودت رو ناراحت نکن با شما مشکلی نداره. فقط شرایطش تغییر کرده.

دقيقا نث دختر خاله من وحشتنااااااااااك عوض شد همه دختر خاله ودختر دايع ها اداشو در مياورديم ميخنديديم.... بعدش دختر داييم ازدوج كرد از اون بدترررررررررررر شد اونا خيلي از من بزرگترن ولي من زودتر ازدواج كردم... همش به خودم ميگفتم اكه شوهر كردن اينقد كلاس داشت چرا من نزاشتم حيف شد.... بعضيا جو گيرن سخت نگير... نميدوني رابطه با دختر دايعيم چطوري بودا.... الان فقط از بالا نگاه ميكنه به همه فقط سلام😐

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
تو هم رابطتتو کمتر کن .بعضیا کم دارن فکر میکنن فقط خودشون شوهر کردن .اصلا اینگار شوهر کردن چیه.

همون دیگه کج و کچلم که باشی باز یکی هست ادمو بگیره دیگه 😂😂😂 ازدواجم فخر فروختن داره

سلام دنیای مجردی با متاهلی فرق میکنه به هر حال اون الان دیگه مسئولیت هایی داره که شما ندارین

نباید خودشو بگیره ک منم خیلیا رو دیدم ک با متاهل شدن هم فاصله گرفتن از مجردا همم خودشونو گرفتن انگار دیه چکاره مهمی کردن😐

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
عزیزم طبیعیه آدم بعد ازدواج سرش شلوغتر میشه و اولویتاش تغییر میکنن. بیشتر میره تو فاز روابط خانوادگی ...

اخه هنوزنامزده منم کاری باش ندارم اماانتظارم چیزدیگ بود اخه منی ک درجریان همه چیزبودم مثل غریبه هارفتارمیکنه 

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...