2777
2789
عنوان

چراهرکس اطرافم ازدواج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 33 پست
انشالله خودت یه شوهر کنی همه چی تموم تا چشم اون دوستت دربیاد😄😄

فداتم من. مرسی عزیزم

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...
دقيقا نث دختر خاله من وحشتنااااااااااك عوض شد همه دختر خاله ودختر دايع ها اداشو در مياورديم ميخنديدي ...

منم با دختر خالم دوستای صمیمی بودیم از خواهر صمیمی تر اما از وقتی من ازدواج کردم باهام سرسنگین شد😐بزرگتر از منم هس ولی مجرده

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست نزدیک دارم که بعد ازدواج از اینرو به اون رو شد حالا خوبه دوست شما در این حده دوست من جوریه که میگم کاش مجبور نبودم ببینمش رو اعصابه

همشم مجبوریم با هم باشیم

نباید خودشو بگیره ک منم خیلیا رو دیدم ک با متاهل شدن هم فاصله گرفتن از مجردا همم خودشونو گرفتن انگار ...

ببینید شاید گرفتار باشن 

شاید شوهرشون نمیذاره

به هر حال نمیشه یه طرفه قضاوت کرد 

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎
ببینید شاید گرفتار باشن  شاید شوهرشون نمیذاره به هر حال نمیشه یه طرفه قضاوت کرد

برای من نکتش اینک پسره فقط میگفت دوستم بامن رفت وآمدکنه میدونم مشکل پسره نیست احساس میکنم خود دوستم عوض شد

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...
اخه هنوزنامزده منم کاری باش ندارم اماانتظارم چیزدیگ بود اخه منی ک درجریان همه چیزبودم مثل غریبه هارف ...

نمیدونم والا، حالا شاید به قول بعضی دوستان از اون گروهیه که ازدواج براشون خیلی آرزو بوده و فکر میکنن فیل شکار کردن و داره خودش رو میگیره...    منم این مدلی دیدم

اما خب ممکنم هست صرفا درگیر مسائلی شده که دوست نداره دیگه تو جمع دوستانه بگه یا حالا به هر دلیل ترجیح میده معاشرتش با دوستاش رو کمتر کنه. شما خودتم ازدواج کنی میبینی خوشت نمیاد همسرت زیادی با دوستای مجردش بپره چون به هر حال شرایط عوض شده و فضای فکری بعد تاهل متفاوته. حالا شاید شما هم ازدواج کنی بیشتر به حرفای من برسی.

یه دو روز دیگه که خونشو کردن تو شیشه میاد سمتت 

دوستا منم همینن 

هر وقت شوهرش میزنه پس گردنش یاد فرزانه می افته واسه درد ودل و گریه و ناله ...

هر وقت باهم خوبن فرزانه کیلو چنده از قبل محرم تا الان یه پیام ب من نداده ببینه در چه حالم 

فکر نمی کنم دیگه اتفاقی بتونه از ته دل خوشحالم کنه 
نمیدونم والا، حالا شاید به قول بعضی دوستان از اون گروهیه که ازدواج براشون خیلی آرزو بوده و فکر میکنن ...

بله حرفتون درسته

یه دو روز دیگه که خونشو کردن تو شیشه میاد سمتت  دوستا منم همینن  هر وقت شوهرش میزنه پس گ ...

😕😢😢

منم متاهل شدم با دوستاي مجردم بعضا قطع رابطه و بعظا دور ا رور رابطه دارم واقعا دنياي مجردي و متاهلي ...

ب محض خواستگاری دیگ ظلمه قبول دارید؟