2777
2789

دارم دیوانه میشم 

از همسرم خیلی متنفرشدم

همش توفکر خودکشیم 

چیکار کنم برم بیرون الان 

این غروب و خونه ماتم زده داره خفم می‌کنه😭😭😭

پاشو برو بیرون ی هوایی به سرت بخوره حالت بهتربشه سعی کن مشکلاتم باهمسرت حل کنی باهاش خوب باشی رفیق باشی بخدا بعد طلاقم خبری نیست اونوقت ی جوری تنهایی تا سرزندگی هستی ازفرصت استفاده کن درستش کن خدایی نکرده سردی رابطه وضع رو بدترنکنه مازنا همیشه تنهاییم توزندگی مشترک ی جور بعدطلاقم ی جور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم یه زندگی دیگه میخاد شاد وبا آرامش😭

والله چی بگم بعد طلاق آرامش نصیبت میشه اما اولش خیلی باید سختی پشت سربزاری خیلی بایدقوی باشی درصورتی برات راحت که واقعا همسرتو دوست نداشته باشی من ۳سال پیش میخواستم جدابشم امابه اصرارپدرم خودم همسرمودوست داشتم مثل مرگ بودبرام انقدردلم برای خونه ام وشوهرم تنگ بودخلاصه بعددوماه برگشتم باز۳ سال زندگی کردم خودم فهمیدم درست بشو نیست خیلی اذیتم گرد دیگه ازش بریدم ازش متنفرشدم با ی بچه یکساله دو روز کامل ازش طلاق گرفتم تموم شده ۲۰ روز ندیدمش اصلا هم مثل اوندفعه دلتنگی نمیکنم سختم نیست خیلی آرامش دارم الانم دنبال مستقل شدنم بابچه ام جدازندگی کنم اگه میدونی واقعااذیت میشی دیگه دوستش نداری بعدطلاق پشیمون نمیشی مشکلم حل شدنی نیست خوب جداشون ولی اصلا عجله نکن