2777
2789
عنوان

نفهمیدن

203 بازدید | 6 پست

کسی که فقط چکُش در اختیار دارد، همه‌ی دنیا را میخ می‌بیند!

تماشای مداوم یک رسانه یا شبکه‌ی خبری خاص،

مطالعه‌ی پیوسته‌ی کتاب‌ها یا نشریات خاص،

گوش کردن مداوم یک سخنرانی خاص،

شرکت کردن مداوم در یک گروه سیاسی یا فکری یا مذهبی خاص،

و به تعبیر بهتر، مسدود کردن ورودی‌های مغز به روی تنوعات فکری عالَم، و فقط یک مجرا را برای طرز فکر خاصی باز گذاشتن،

به تدریج و چه‌بسا ناخواسته و نادانسته، فرد را به یک ربات برنامه‌ریزی شده توسط دیگران (به ویژه صاحبان زر و زور) تبدیل می‌کند.

زندگی انسانی، یعنی باز کردن مجراهای مختلف در ذهن، و مواجه‌ی آگاهانه و فعالانه و نقادانه با طرز تفکرات مختلف ...

آبراهام مزلو

سلام عزیزم خوبید ؟ ببخشید اینجا سئوال میپرسم ... شما توی تاپیک قد و وزن بچه ۵ ماهه گفته بودید قد پسرتون تو پنج ماهگی ۶۴ بوده قد پسر منم الان پنج ماهشه همینه ولی اکثر خانما گفته بودن بچه ۵ ماهشون قد ۶۸ تا ۷۰ داشتن البته یکی هم گفته بود ۷۲ که واقعا عجیبه .... حالا سئوالم از شما اینه الان که پسرتون ۹ سالشه قدش چطوره ؟ قد بلنده ؟ بنظرتون توی بزرگسالی قدش بالای ۱۸۰ میشه؟؟ من خودم ۱۶۵ و شوهرم ۱۸۳ هستیم اما استرس قد پسرم رو دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبید ؟ ببخشید اینجا سئوال میپرسم ... شما توی تاپیک قد و وزن بچه ۵ ماهه گفته بودید قد پسر ...

سلام

پسر من الانم بلند نیست به هرحال ژنتیک هست ولی لزوما به مادر پدر نمیره بچه 

و البته برای نتیجه گیری زوده 

کلا دوره رشد بچه ها فرق داره ممکنه یه دوره رشدشان بیشتر یا کمتر باشه

رشد دوره بلوغ مهمه

سلام عزیزم خوبید ؟ ببخشید اینجا سئوال میپرسم ... شما توی تاپیک قد و وزن بچه ۵ ماهه گفته بودید قد پسر ...

و راستی کلا نوزادی رو حساب نکن 

نوزادی به قد تولد برمیگرده

بچه دوستم دنیا آمد ۵۳ بود خوب نوزادی قدش بلند بود به نسبت واقعا  ولی الان که بزرگ شده اصلا بلند نیست

و راستی کلا نوزادی رو حساب نکن نوزادی به قد تولد برمیگردهبچه دوستم دنیا آمد ۵۳ بود خوب نوزادی قدش بل ...

وای ته دلم خالی شد که .... منم میانگین قد خودم و شوهرم گرفتم به اضافه ی ۱۳ کردم چون فرمول قد فرزنده و جواب بالای ۱۸۰ شد ... میشه بپرسم قد خودتون و شوهرتون چنده

وای ته دلم خالی شد که .... منم میانگین قد خودم و شوهرم گرفتم به اضافه ی ۱۳ کردم چون فرمول قد فرزنده ...

من دوتا دارم بزرگه اینطوری که پیش میره قدش از شوهرم خیلی بیشتز میشه ولی کوچیکه احتمالا از شوهرم کمتره

هیچ کدوم میانگین من و شوهرم نیستن

ولی پسر بزرگم نوزادی قدی معمولی بود  واقعا بلند نبود 

اگه کوچیکه ۶۴ بوده اون ۶۵ بود احتمالا 

اینه که رو قد نوزادی حساب نکن 

میدونی منم بچه هام کوچیک بودن مهم بود الان میبینم آنچنان مهم نیست کاش عاقبتشون خیر باشه