2777
2789
عنوان

خانم های شیرده کسی هست😓

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 24 پست

منم دو روز اول تو بیمارستان اینجوری بودم ولی زود بداد خودم رسیدم و نزاشتم زخمم کنه،خیل حواستو بده،دردش خیلی بده،نزار فقط نوک سینتو بگیره،راستی بهترین دوای زخم سینه خود شیره،بعد از شیر دادن یکم از شیر خودتو بزار روی نوک و هاله سینت بمونه برو تو اتاقی که کسی نباشه و بزار سینک هوا بخوره،سریع خوب میشی

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشون 5روزه زایمان کرده فک بچه کوچیکه ونمیتونه کل هاله رو تو دهن بگیره انشالا ی کم که بگذره بچه جون ...

اره یکم جون بگیره خودش زرنگ میشه اخه الانم سینم سفت شده مکیدن سخته برابچه 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

من پماد استفاده نکردم یه قطره شیر خودمو ریختم رو زخم وگذاشتم تو هوا خشک بشه کم کم بچه خودش میفهمه چ جوری بخوره   بخاطر شقاق شیر دهی رو قطع نکنی...زردی هم نگران نباش همه ما گذروندیم این دوران رو  فقط اصلا بچتو گرم نگیر یه بلوز استین بلند یه شلوار ی پوشک تو خونه بیرون خواستی ببری یه کلاه بپوش با یه پتو نازک بگیر دورش جوراب و دستکش و زیر پیرهن نپوش

اره یکم جون بگیره خودش زرنگ میشه اخه الانم سینم سفت شده مکیدن سخته برابچه 

ربطی به جون گرفتن نداره،من بچم دو روزش بود بزور یادش دادم چجور بگیره،وقتی سینت خیلی پره چون نمیتونه خوب بگیره حتما قبلش یکم از شیرت بدوش تا هم بچه راحت بگیره هم اینکه اول شیر رقیقه ولی بعدش غلیظ میشه و بچرو تپلی میکنه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

میگم من هیدرودرم زدم بدتر شدم بهتر نشدم....قبل از شیر دهی حتما از شیر خودت روش بمال تاسینت نرم بشه و خشک نزارش دهن بچه ک زخمش بیشتر میشه هروقتم ک شیردهیت تموم شده باز شیر بمال روش هروقت ک تونستی از شیر خودت بزا روش باشه یه روزه خوب میشی....

دخترم گنج منه حاصل رنج منه

واااای مشکل منم بود . یه ماهه زایمان کردم . دو هفته ی اول مثل تو بودم و نوک سینه هام زخم شدن . شیر خودت رو ب نوک سینه هات بمال و بذار خشک بشه . کل هاله رو تو دهن نوزاد بذار و هرچه نوزاد بمکه ب مرور وقت خوب میشه . الانم خدارو شکر خوب شدم