سلام من پنج روزه زایمان طبیعی کردم بچه سینمو زخم کرده یه پمادی که زود تأثیر کنه رو معرفی کنید بهم مرسی...
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهترین کار اینه که کل هاله رو در دهانش بگذارین نه فقط نوک سینه ،در اون صورت اصلا زخم نمیشین،بزارین سینتون هوابخوره و سینه بند نبندین،برید داروخونه و بگید پماد ضدشقاق ،انواع مختلفی داره،
مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه
بهترین کار اینه که کل هاله رو در دهانش بگذارین نه فقط نوک سینه ،در اون صورت اصلا زخم نمیشین،بزارین س ...
منم سعی میکنم کل هاله رو بذارم ولی نمیتونه بخوره خیلی جق جقوه امون نمیده بعداز پماد سینمو با چی بشورم میگن با صابون نشوری خشک میشه
بعدهربار شیردهی بزن قبل شیردادنم با ی دستمال پاکش کن زود خوب میشی
مرسی عزیزم الان میرم میخرم چون امروزم آزمایش زردی داره زردیش 10بود دعا کنید کمتر شده باشه
من خیلیا رو دیدم با همین پماد زود خوب شدن لازم نیست کامل پماد رو پاک کنی با ی دستمال کافیه
حتما میخرم چون واقعا دردش قابل تحمل نیس
منم سعی میکنم کل هاله رو بذارم ولی نمیتونه بخوره خیلی جق جقوه امون نمیده بعداز پماد سینمو با چی بشور ...
باید مشکلتو ریشه ای حل کنی وگنه کل دوران شیردهیت وضعت همینه،یه قسمتی از هاله رو از بالا و پایین با دو انگشتت بهم فشار بده که به نوک سینه نزدیک بشه بعد در حالتی که دهنش کاملا بازه بزار تو دهنش،اونجوری فکر میکنه نوک سینته و راحت میگیره
مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه
باید مشکلتو ریشه ای حل کنی وگنه کل دوران شیردهیت وضعت همینه،یه قسمتی از هاله رو از بالا و پایین با د ...
این کارم از امروز انجام میدم مرسی از راهنماییتون دوستان
ایشون 5روزه زایمان کرده فک بچه کوچیکه ونمیتونه کل هاله رو تو دهن بگیره انشالا ی کم که بگذره بچه جون میگیره وسینه روخوب میگیره و نوک سینه ایشون زخم نمیشه
انشالا زودی زردیش از بین میره نگران نباش من خودم بچم تا دوماه زردی داشت ولی خوب شد چیزلی خنک ...
انشالله😘😘