2777
2789
عنوان

متاعلا بیایین بعد دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه نباشه گریه میکنم😅😅 در حدی که گاهی مثل مردا بهانه های الکی میگیرم🙈🙈😅

چقدر منی تو 😁😁😁😁😁

یه موقع هایی همسرم میگه حس برده جنسی بهم دست میده 😅

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
چقدر منی تو 😁😁😁😁😁یه موقع هایی همسرم میگه حس برده جنسی بهم دست میده 😅

وای🤣🤣🤣🤣 حالا من سعی میکنم نشون ندم ولی بعدش واقعا آروم میشم چند روز که نمیاد سمتم به همه چی گیر میدم دعوا راه میندازم اصلا یه وضعی😅

وای🤣🤣🤣🤣 حالا من سعی میکنم نشون ندم ولی بعدش واقعا آروم میشم چند روز که نمیاد سمتم به همه چی گیر ...

😅😅😅😅

طفلکا گیر کیا افتادن 🙈

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

هرکس امضام و خوند لایک کنه

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

خوندی چی بهم گفته

خودت باعث این برخورد همسرتی عزیزم

قطعا جایی بهش زیادی رو دادی وگرنه به خودش اجازه نمیده این برخوردو کنه

بعد از ۱۵ سال زندگی مشترک با این که عاشق همسرمم اجازه ندادم تو بدترین شرایط کوچکترین حرف بی ربطی از دهنش دربیاد

با این اوصاف که میگی بله حق داری

بهت بی حرمتی کرده الان که پایین تنش فعال شده اومده سمتت

حس کالا بودن دست میده به ادم نه علاقه