2777
2789

دختر من 8 ساله هست و بسیار لاغر 

از بچه گی دندان قراچه میکند و آب دهانش بیرون می آمد در خواب آزمایش انگل هیچ نشون نداد دیروز طب سنتی بردم گفت انگل داره که در آزمایش دیده نمی شه  خوراکش خوبه 

چه کار کنم تا خوب باشه 

خیلی نگران هستم راهنمایی کنید تو رو خدا 

دارم دیونه میشم 

عزیزم دختر من داشت من نمیدونستم برای معاینه پیش دکتر بردمش دکتر تا دیدش گفت انگل داره و دارو داد گفتم بدون آزمایش گفت این انگل اصلا تو آزمایش دیده نمیشه دارو داد و بعد از اون تازه فهمیدم بچم چه قدر اذیت بوده از اون به بعد هر موقع بهانه گیر میشه لاغر میشه که تو ۳ سال اخیر دو بار دیگه پیش اومده انگل داشته و باز دارو خورده خوب شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرمک داره یعنی؟مقعدش نمیخاره؟

یه جور قرصهای جویدنی هست میدن‌کل خانواده مصرف میکنن تا خوب بشن فقط هر وقت میره دستشویی خودشو میشوره حتما دو سه بار دستشو بشوره با مایع و ناخن هاش کوتاه باشه و ببین دستشو نبره توی شلوارش خودشو بخارونه یا بعدش دستشو بشوره

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤

نمیدونم خانمی برای بچشون خوبه یا نه ولی شبا قبل از خواب ی حبه سیر خام بخوره 

اگه میشه پیش متخصص کودکان ببرین بالاخره اون بهتر میدونه

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

عزیزم دختر من داشت من نمیدونستم برای معاینه پیش دکتر بردمش دکتر تا دیدش گفت انگل داره و دارو داد گفت ...

دارو چی میخورده ؟تاچه مدت باید بخوره ؟

من مشهد هستم 

اگر مشهدید کدوم دکتر بردید  ؟

دخترم خیلی اذیت بود کلا آروم گرفت بچه وقتی دوره درمانش تموم شد وزنشم خیلی خوب شد قبلش میخورد وزن نمی ...

دارو چی خورد ؟تا چه مدت خورد ؟ کدوم دکتر بردیش .؟کدوم شهر .؟

چون منشیشون باهم مشترکه شماره دکتر فارغ رو بگیری میتونی برای دکتر تفضلی هم وقت بگیری 

من ۳ سال پیش رفتم پیشش آخرین بار آدرسش رو به روی پیروزی ۳۲ بود فکر کنم کنار ایستگاه اتوبوس