آخر هفته عقدکنون داداشمه، مادرشوهر و پدرشوهرمو دعوت کردیم بعد مادرشوهر من اصلااااا به خودش نمیرسه مثلا برا عروسی میره حموم میاد ی سشوار نمیکشه مو رنگ نمیکنه موهاش سفیدی داره آرایش نمیکنه به لباساش توجه نمیکنه هرچی دم دستش بیاد میپوشه میاد انگار مثلا میخواد بره سر کوچه، بابت این قضیه نگرانم به هرحال منم تو اون مجلس میخوام معرفی کنم به خودشم مستقیم نمیتونم بگم چجوری به شوهرم بگم لااقل اون غیرمستقیم بگه بهش یکم به خودش برسه ناراحت نشه🤦♀️؟؟؟؟
به خدا پدر شوهر و مادر شوهر من ابروم رو بردن . مادر شوعرم با چادر مشکی میاد میشینه تو تالار . پدر شو ...
دقیقااااا حرف منم همینه تمیز و اراسته بودن خیلی با ساده پوشی فرق داره من حالا پدرشوهرم خوبه ولی مادرشوهرم نه همیشه خدا موهاش چرب و سفید ی رنگ نمیکنه لباساش چروک و رنگ و رو رفته هس با اینکه داره ها کلی واسش لباس و وسایل میگیریم روز مادر و عیدی ولی نمیپوشه😖😖😖
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
الان میریزن رو سرمولی بنظرم اینکه به کسی بگی قشنگ لباس بپوش و... نهایت بی احترامیه و کار زشتیهمگر ه ...
نه عزیزم چرا بریزن سرت وقتی حرفت کاملا منطقی و درسته.میبینی که خیلی دیگه از دوستان با شما هم نظر هستن.
حالا آدم به شوهرش یا زنش یا خواهر و برادری مثلاً بگه این لباست کهنه شده یا مناسب فلان مجلس نیست یا باهم هماهنگ نیست لباسات یه چیزی.چون از سر خیر خواهیه.
نه عزیزم چرا بریزن سرت وقتی حرفت کاملا منطقی و درسته.میبینی که خیلی دیگه از دوستان با شما هم نظر هست ...
💗
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
دقیقااااا حرف منم همینه تمیز و اراسته بودن خیلی با ساده پوشی فرق داره من حالا پدرشوهرم خوبه ولی مادر ...
دقیقا منم براشون میخرم ولی نمیپوشن .به شوهرمچند بار گفتم طوری که ناراحت نشن از زبون خودش بهشون بگه . اونم گفت ولی دریغ از یه ذره تغییر . به جای اینکه باعث سرافرازی بچه هاشون بشن سرافکندش میکنن. خدا خدا میکنم فامیلای من دعوتشون نکنن. باورت میشه ما عقد بودیم شوهرم برای روز پدر برای باباش کت و شلوار خرید ولی تو عروسیمون شلوارش رو پوشید کت رو هر کار کردن نپوشید .شوهرم به مادرش میگه مثلا فلان لباس که نو هست رو بده بابا بپوشه اونم میگه نمیپوشه شوهرم میگه خوب باشه همون لباس قدیمی رو بشور و اتو کن بده بپوشه مادر شوهرم نمیشوره. یعنی یکی از یکی بدترن . مادرشوهرم خیلی زن تنبلیه . یه بار تو عمرش لباس اتو نکرده . شوهرم وقتی مجرد بود خودش لباساش رو میشست و اتو میکرد.
وای تو منی یا من توام🥴🥴🥴مادرشوهر منم بشدت تنبله ی موهاش رو شونه نمیکنه صورتش همیشه پر مو و ابروها ...
آفرین .بعد فکر کن تو عروسی مختلط پسر دایی من مادر شوهرم با چادر مشکی از این سر تالار میرفت اون سر تالار . بهش گفتم چرا چادرت رو درنمیاری با مانتو بشینی حداقل گفت نه راحت نیستم گفتم خب میگفتی حداقل از خونه برات چادر مجلسی میاوردم .
ب شوهرت بگو بیا بریم خرید بعد یه لباس در شان مادرشوهرت بخر بگو اینو برا مامان خریدم برا آخر هفته خوشگل کنه حسابی پزش بدم جلو فامیل مطمئن باش شوهرتم ببینه از راه دوستی و خوش رویی وارد شدی استقبال میکنه
شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻