2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم ناراحت نشه خانمای باسیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 2369 بازدید | 109 پست
مادرشوهر منم همینههمیشه درحال خریده ولی نمیپوشه😳یییه عالمه روسری مانتو شومیز نو داره، خودم براش 5 ت ...

وااای وااای حرف دل منو زدی بخدا پارسال روز مادر براش ی شال خوشگل خریدم کیف خریدم اصلا استفاده نکرده بعد جایی بخوایم بریم شال پرزدار و کهنه سرش میکنه کیفی که پوست پوست شده برمیداره حموم درست حسابی نمیره همیشه خدا موهاش چربه😭😭😭الان اینارو گفتم بعضیا فکر میکنن انتظار انچنانی دارم

به خدا پدر شوهر و مادر شوهر من ابروم رو بردن . مادر شوعرم با چادر مشکی میاد میشینه تو تالار . پدر شو ...

دقیقااااا حرف منم همینه تمیز و اراسته بودن خیلی با ساده پوشی فرق داره من حالا پدرشوهرم خوبه ولی مادرشوهرم نه همیشه خدا موهاش چرب و سفید ی رنگ نمیکنه لباساش چروک و رنگ و رو رفته هس با اینکه داره ها کلی واسش لباس و وسایل میگیریم روز مادر و عیدی ولی نمیپوشه😖😖😖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان میریزن رو سرمولی‌ بنظرم اینکه به کسی بگی قشنگ لباس بپوش و... نهایت بی احترامیه و کار زشتیهمگر ه ...

نه عزیزم چرا بریزن سرت وقتی حرفت کاملا منطقی و درسته.میبینی که خیلی دیگه از دوستان با شما هم نظر هستن.

حالا آدم به شوهرش یا زنش یا خواهر و برادری مثلاً بگه این لباست کهنه شده یا مناسب فلان مجلس نیست یا باهم هماهنگ نیست لباسات یه چیزی.چون از سر خیر خواهیه.

نه عزیزم چرا بریزن سرت وقتی حرفت کاملا منطقی و درسته.میبینی که خیلی دیگه از دوستان با شما هم نظر هست ...

💗

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

الان میریزن رو سرمولی‌ بنظرم اینکه به کسی بگی قشنگ لباس بپوش و... نهایت بی احترامیه و کار زشتیهمگر ه ...

مادرشوهر آدم نزدیکی نیس اینکه یکی داییم موهاش چرب باشه سفید باشه و نامرتب و لباس رنگ و رو رفته بپوشه با اینکه داره با دمپایی بیاد تالار چیزی نگیم؟؟؟

دقیقااااا حرف منم همینه تمیز و اراسته بودن خیلی با ساده پوشی فرق داره من حالا پدرشوهرم خوبه ولی مادر ...

دقیقا منم براشون میخرم ولی نمیپوشن .به شوهرم‌چند بار گفتم طوری که ناراحت نشن از زبون خودش بهشون بگه . اونم گفت ولی دریغ از یه ذره تغییر . به جای اینکه باعث سرافرازی بچه هاشون بشن سرافکندش میکنن. خدا خدا میکنم فامیلای من دعوتشون نکنن. باورت میشه ما عقد بودیم شوهرم برای روز پدر برای باباش کت و شلوار خرید ولی تو عروسیمون شلوارش رو پوشید کت رو هر کار کردن نپوشید .شوهرم به مادرش میگه مثلا فلان لباس که نو هست رو بده بابا بپوشه اونم میگه نمیپوشه شوهرم میگه خوب باشه همون لباس قدیمی رو بشور و اتو کن بده بپوشه مادر شوهرم نمیشوره. یعنی یکی از یکی بدترن . مادرشوهرم خیلی زن تنبلیه . یه بار تو عمرش لباس اتو نکرده . شوهرم وقتی مجرد بود خودش لباساش رو میشست و اتو میکرد.

دقیقا منم براشون میخرم ولی نمیپوشن .به شوهرم‌چند بار گفتم طوری که ناراحت نشن از زبون خودش بهشون بگه ...

وای تو منی یا من توام🥴🥴🥴مادرشوهر منم بشدت تنبله ی موهاش رو شونه نمیکنه صورتش همیشه پر مو و ابروهاش پره انگار شوهرش مرده😕😕😕

دقیقا منم براشون میخرم ولی نمیپوشن .به شوهرم‌چند بار گفتم طوری که ناراحت نشن از زبون خودش بهشون بگه ...

شوهر منم تاحالا کسی براش لباس اتو نکرده بوده ، خودشم اتو نمیکرده و همیشه به چوب لباسی آویزون میکرده

کلا تو این وادی ها نبوده

وقتی ازدواج کردیم یا نامزد بودیم لباسشو اتو میزدم، انگار رو ابرا بود باورش نمیشد

کلا اتو کردن بلد نیستش

الانم وقتی لباسی اتو میکنم یه عالم تشکر میکنه

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

وای تو منی یا من توام🥴🥴🥴مادرشوهر منم بشدت تنبله ی موهاش رو شونه نمیکنه صورتش همیشه پر مو و ابروها ...

وضع خونه زندگیش چطوره؟

خونه مادرشوهرم بری ، شتر با بارش گم میشه

ازبس وسیله دارن انقدر شلوغه 

دلش نمیاد یه سوزن بندازه بره

فقطم میخره و تو خونشون که با انبار فرقی نداره ، جا میده

خیلی شلوغ و نامرتب و کثیفه😭😭😭

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

خودت یه دست لباس شیک براش بگیر بگو دوست دارم اینو بپوشی ؛ آرایشگاه خواستی ببرش بدون دلخوری وگرنه همینجوری بپذیرش آدما مجبور نیستن بخاطر ما تعغیر کنن

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
وای تو منی یا من توام🥴🥴🥴مادرشوهر منم بشدت تنبله ی موهاش رو شونه نمیکنه صورتش همیشه پر مو و ابروها ...

آفرین .‌بعد فکر کن تو عروسی مختلط پسر دایی من مادر شوهرم  با چادر مشکی از این سر تالار میرفت اون سر تالار . بهش گفتم چرا چادرت رو درنمیاری با مانتو بشینی حداقل گفت نه راحت نیستم گفتم خب میگفتی حداقل از خونه برات چادر مجلسی میاوردم . 

ب شوهرت بگو بیا بریم خرید بعد یه لباس در شان مادرشوهرت بخر بگو اینو برا مامان خریدم برا آخر هفته خوشگل کنه حسابی پزش بدم جلو فامیل مطمئن باش شوهرتم ببینه از راه دوستی و خوش رویی وارد شدی استقبال میکنه

منم مو. رنگ نمیکنم

آرایش اصلا نمیکنم

ناخن که تا حالا اصلا نکاشتم

باعث خجالت بقیه م؟! 

۲۷سالمه

شککککر که پسر ندارم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻