2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم ناراحت نشه خانمای باسیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 2371 بازدید | 109 پست

نیازی نیست به شوهرت بگی 

با همسرت برین یه لباس خوشگل بخرین براش

همونروزم بگو مامان یه آرایشگاه نوبت گرفتم خوشگل هستی می‌خوام خوشگلترت کنم 

نوبت بگیر بره آرایشگاه 

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت براش یه لباس مناسب بخر و بهش بگو رفته بودم خرید لباس عقد،اینو دیدم گمونم بهتون بیاد.واسه آرایشگاه هم یه رنگ بگیر توی خونه خودت موهاش رنگ کن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

عزیزم میری خونه مادر شوهرت میگی مادر اینهمه زنا برا خودشون وقت میزارن کلی هزینه میزارن رو دست شوهر تو اصلا این کارو نمیکنی حیف تو نیست 

از اونور یه روز میزاری میگی مادر من میخوام برم خرید برای عروسی داداشم خواستم شماهم بیاید باهام بعد حتما میبریشا

اونجا میبینی لباس خودت براش میگی مادر این خیلی بهتون میاد تا شما نخرید چیزی من نمیخرم اگ مشکل مالی هم داره یا شوهرش بش پول نمیده خودت هزینه لباسو متقبل شو

⁦→⁠_⁠→⁩

به نظرم مهم نباشه برات ولی راهکار خوبی دارم برات به شرطی که خرج کنی یا خودش بخواد
براش رنگ مو بخر ببر بگو مامان جان برات بزار برا روحیت خوبه
یا بگو من می‌خوام برم خرید لباس بیا باهم بریم خرید اگه نیومد خودت کادویی بگیر براش بهشم بگو دوست داشتم یه چیزی برات بگیرم هدیست عروسی داداشم به درد میخوره دیگه خودت زحمت خرید نکشی 

مادرشوهر منم همینه

همیشه درحال خریده ولی نمیپوشه😳

یییه عالمه روسری مانتو شومیز نو داره، خودم براش 5 تا خریدم تو این چندساله

یه روسری داره 4 ساله همیشه سرش میکنه خیابون مسافرت مهمونی عروسی همه جا

خیلی شلختس اصلا موهاشو شونه نمیکنه

یه عالمه عطر ادکلن داره بوه هاش خریدم اصلا نمیزنه

منم روم نمیشه باهاش جایی برم خجالت میکشم

لباساش همیشه چروک و رنگو رو رفتس😭😭😭😭

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

میتونید براشون ی لباس قشنگ هدیه بگیرید بگید رفتم برای خودم خرید اینو دیدم گفتم برای شما بگیرم خوشگله ...

باور میکنی هرچی هدیه میگیریم نمیپوشه نگه میداره پارسال برا روز مادر ی شال خوشگل خریدم تا الان که رو سرش ندیدم تو مهمونیا شال پرزدار سرش میکنه میاد مشکل من اینه🥲🥲🥲🥲

به خدا پدر شوهر و مادر شوهر من ابروم رو بردن . مادر شوعرم با چادر مشکی میاد میشینه تو تالار . پدر شوهرم عصر یه پیرهن میکنه تنش میره مکانیکی همون رو میپوشه شب میاد عروسی با بوی بدعرق .  یه حموم نمیرن . بهشون هم بگی ناراحت میشن میگن فلانی واسه ما قیافه میگیره . خودشون رو کردن مضحکه عام و خاص

عزیزم میری خونه مادر شوهرت میگی مادر اینهمه زنا برا خودشون وقت میزارن کلی هزینه میزارن رو دست شوهر ت ...

لباس داره بحثم اینه دوس داره لباس رنگ و رو رفته بپوشه بدبختی 

لباس داره بحثم اینه دوس داره لباس رنگ و رو رفته بپوشه بدبختی

متاسفانه باید وانمود کنی نداره میخوای براش بخری ک مجبور بشع بپوشه شب قبل عروسی لباساشو اماده کن بزار جلو چشش ارایشگاه هم ببرش

⁦→⁠_⁠→⁩