2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی حسوده

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 25 پست
دیگه ازون بدتر چشمش همش به مال مامانمه داغون بدجورا شرایط مالیشم خوبه ولی پدر هممونو دراورده

ما کلا خانوادگی ناراحتیم .

همه سر حسادتاش با شوهرش بحث میکنه تن و بدن هممونو میلزرونه

یا فاطمه زهرا#

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلسوزه ولی خب حسوده دیگه

خداحفظش کنه‌ عیب نداره

یا سنش کمه درک نمیکنه شمارو یا مورد بی توجهی خانوادتون قرار گرفته داره با این کارا لج میکنه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

فک میکنی ، انقد اذیتت میکنن ک هر لحظه آرزوی نبودنشون و میکنی

شاید نمیدونم

دوستام همه خواهر دارن و اونا مونس و همدم داداششون هستن

من نه مادر دارم نه خواهر

خدا انگار دوست داره بام بازی کنه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

من اگر جوراب بخرمباید دوتا بخرهبعدم سر جهازم اشک خانوادمو دراورد سر سیسمونی نذاشت خوب بخرن خوشحال بو ...

اون بهترین جهاز و برد .سیسمونی اون با عروسی من یکی بود ،من دلم برای بابام‌میسخوت کمتر گرفتم جهاز که به سیسمونی اونم برسه ،اصلا انتظار نداشتم تا حد پیش بره واقعا دلم گرفت ازش

یا فاطمه زهرا#
خداحفظش کنه‌ عیب ندارهیا سنش کمه درک نمیکنه شمارو یا مورد بی توجهی خانوادتون قرار گرفته داره با این ...

سی سالشه. 

به موقعش بهترین چیزارو برده سیسمونی و جهاز و طلا .

ولی انگار هر چی بیشتر میبرن حریص تر میشن

یا فاطمه زهرا#
شاید نمیدونمدوستام همه خواهر دارن و اونا مونس و همدم داداششون هستنمن نه مادر دارم نه خواهرخدا انگار ...

متوجه نشدم کاربری آقاس

من خودم خاهر برادر ندارم ، ولی تا بخای حسود از نزدیک ها دور و برم هست ، آرزوم اینه هیچ وقت هیچ کدومشون و ندیده بودم

متوجه نشدم کاربری آقاسمن خودم خاهر برادر ندارم ، ولی تا بخای حسود از نزدیک ها دور و برم هست ، آرزوم ...

حسود  دور و بر با حسادت خواهر و برادر خیلی فرق میکنه .

آدم یه جایی از قلبش میسوزه وقتی خواهرت بهت حسادت میکنه نمیتونه تو رو بالاتر یا بهتر از خودش بیینه

یا فاطمه زهرا#
متوجه نشدم کاربری آقاسمن خودم خاهر برادر ندارم ، ولی تا بخای حسود از نزدیک ها دور و برم هست ، آرزوم ...

تنهایی گاهی وقتا خوبه

من بعد از فوت مادرم با کل فامیل و یکسری دوست اشنا کات کردم چون هم قضاوت میکردن هم‌حسود بودن نسبت بهم

متاسفانه تو این زمونه دل شکستن شده هنره خیلی ها