2777
2789
عنوان

همونم كه گفتم شوهرم بهم گفته چيز نامزد سابقمم نيستي يه دقه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 33612 بازدید | 109 پست
اره خيلي احساساتي اعتراف ميكنم كه مسبب همه ي عصبانيت هاش و خشونت هاش خودم بودم

اینجور که مشخصه شماخودتونم مقصرین...قبل از همسرتون روی حرفا وکارای خودتون دقت کنید تاکم کم اخلاق ایشون هم خوب بشه.

یازده بار شمردیم و یکی ❤باز کم است...اللهم عجل لولیک الفرج
وسط دعوا قربون صدقه نميرن 

خب شما كه خودت مشكل نداري با اين حرف شوهرت به نظرت عاشقت هم هس  با اون كتك كاريش هم كه ميگي مشكل نداري، ديگه چرا از ما نظر ميخواي!!! خب برو إشتي كن ديگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی بیچاره دلم براش سوخت  خب چرا اینکارو میکنی باهاش؟؟؟ معلومه خیلی دوستت داره  چرااا به ...

اره مرد اینجوری احساساتی گلیست از گلهای بهشت 😍😍😍😍

کاربرقدیمی ام ب خاطر اینکه اقوامم نشناسنم این کاربری رو ساختم 😙😙
من واقعا بي سياستي كردم تو زندگيم. خودم مدام حرف زن اولشو پيش ميكشم. مدام مقايسه ميكتم خودمو ...

وااا خب چرا این کارا رو میکنی..سیاست داشته باش..شوهرت رو بکشون ب طرف خودت نه اینکه از خودت دورش کنی..نامزد قبلیش دیگه رفته ب گذشته ها پیوسته..خیــــــلی اشتباه بزرگی میکنی ک حرفش رو پیش میکشی.نجن این کارو نکن که فقط ضررش رو خودت میبینی

الان فکر کنم اصل مشکل برات مهم نیست دلت میخواد بگیم برو پیشش درسته ؟ خب کاری که درسته به نظرت رو ان ...

دقیقا استارتر میخواد که ما بهش بگیم برو آشتی کن 🙄

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
اينو همه بهم ميگن كه شوهرت خيلي دوست داره خيلي با احساس راحت ميتوني نرمش كني ولي من لجاجت كار دستم م ...

😂😂😂😂لجندگان ،منم یک لجنده ام 

کاربرقدیمی ام ب خاطر اینکه اقوامم نشناسنم این کاربری رو ساختم 😙😙
هيچي گفتم طلاق ميخوام.اونم. زد زير گريه كه بدون تو نميتونم زندگي كنم.منم سنگ دلانه ميگفتم فقط طلاق ...

اصلا شوهرت رو دوس داری؟

الانم برو باهاش آشتی کن..

ناز کردن زیادی هم خوب نیست اخر طرف خسته میشه

[QUOTE=47925247]خب شما كه خودت مشكل نداري با اين حرف شوهرت به نظرت عاشقت هم هس  با اون كتك كاريش هم كه ميگي 

من تو عصبانيت اومدم گفتم كتك ولي در اصل انقدر صدام زد برنگشتم گردنمو چرخوند طرف خودش و منم همزمان به جهت مخالف كشيدم.

ولي دليل اونم اين بود كه با حرفام راجيه نامزد قبليش عصبانيش كردم.

در كل مغرور تر از اونم كه همين امشب برم شراغش .نهايت شايد فردا شب اشتي رو شروع كنم

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
دقیقا استارتر میخواد که ما بهش بگیم برو آشتی کن 🙄

هعي!

انقدر مغرور هستم كه الان بگين برو اشتي فردا شب خودمو راضي كنم برم.

در كل فكر ميكنم ادب شده.چون امروز كل خونه رو مرتب كرد ظرفا رو شست جارو زد.اين مار رو معمولا وقتي انجام ميده كه يا من مريض باشم يا قهر باشم

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

[QUOTE=47924454]باورت نميشه قبل ازدواج انقدر اعتماد به نفس داشتم كه حتي تر دلم خودم خودمو با كسي مقايسه نميكردم.ولي ...E]آدما بعضی مواقع دوست دارن خودشونو اذیت کنن. خودمن مثلا میدونم فکر کردن به چیزایی اذیتم میکنه ولی بهش فکر میکنم اصن یه حس قلقلک داره ولی نه عزیزه من اصلا بهش فکر نکن یا اگرهم فکر کردی به چیزایی فکر کن که قطعا توش از اون بر تری ونقطه قوتت کن کاری که من کردم  من جریانم مثل تو نبود ولی تقریبا شبیه بود چون شوهرمم قبل من میخواستت باکسی ازدواج کنه که از فامیلشونم بود ولی ثابت کردم تو خیلی چیزا برترم

هعي! انقدر مغرور هستم كه الان بگين برو اشتي فردا شب خودمو راضي كنم برم. در كل فكر ميكنم ادب شده.چو ...

هرجور صلاح میدونی 

فقط برام جالب بود شما که میخوای اشتی کنی چرا نظر ما رو میپرسی که بعد هرکی هرچی بگه از شوهرت تعریف کنی و ثابت کنی خوبه؟؟  

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧