2777
2789
عنوان

همونم كه گفتم شوهرم بهم گفته چيز نامزد سابقمم نيستي يه دقه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 33612 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خيلي احساساتي اعتراف ميكنم كه مسبب همه ي عصبانيت هاش و خشونت هاش خودم بودم

اره متوجه شدم اولش فک کردم خشنه ولی با این چیزایی که گفتی معلدمه خیلی احساساتی و زود رنجه مردای اینجوری  رو خیلی راحت میشه نرم کرد 

کاربرقدیمی ام ب خاطر اینکه اقوامم نشناسنم این کاربری رو ساختم 😙😙

استارتر اصلا سیاست نداری یعنی چی که بهش درمورد نامزد قبلش سرکوفت میزنی یا مقایسه میکنی خب معلومه که اونم یه واکنشی نشون میده دیگه گرچه حرفش خیلی زشت و زننده بوده😨ولی رو خودت کار کن اینطوری زندگیتون و راحت بهم میزنی 😥

وسط دعوا قربون صدقه نميرن  

قربون صدقه نه گلم

اما وقتی حرمتها شکسته شه خیلییییی سخت میشه درستش کرد

پس خیلی بهتره ک سعی کنیم تو دعواها مرده حیا دریده نشه

شما رو نمیگم لزوما ها حتی خودم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اره خيلي احساساتي اعتراف ميكنم كه مسبب همه ي عصبانيت هاش و خشونت هاش خودم بودم

الان فکر کنم اصل مشکل برات مهم نیست دلت میخواد بگیم برو پیشش درسته ؟

خب کاری که درسته به نظرت رو انجام بده 

هردو مثل همید تو بددهنی ببخشیدا ولی نیاز به کمک دارید انگار تا زندگی کردن رو یاد بگیرید 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
هيچي گفتم طلاق ميخوام.اونم. زد زير گريه كه بدون تو نميتونم زندگي كنم.منم سنگ دلانه ميگفتم فقط طلاق ...

اخی بیچاره دلم براش سوخت 

خب چرا اینکارو میکنی باهاش؟؟؟ معلومه خیلی دوستت داره 

چرااا به خاطر یه ادمی که اصلا وجود نداره تو زندگیت،داری ارامشتونو بهم میزنی؟؟؟

پس برم نرمش كنم؟!

بستگی داره اخه من که تو زندگیتون نیستم ،بهترین کسی که میتونه واس زندگیت تصمیم بگیره خودتی 

کاربرقدیمی ام ب خاطر اینکه اقوامم نشناسنم این کاربری رو ساختم 😙😙
اره متوجه شدم اولش فک کردم خشنه ولی با این چیزایی که گفتی معلدمه خیلی احساساتی و زود رنجه مردای اینج ...

اينو همه بهم ميگن كه شوهرت خيلي دوست داره خيلي با احساس راحت ميتوني نرمش كني ولي من لجاجت كار دستم ميده

شوه م به مسخره ميگه موجودات پنج دسته اند:خزندگان پرندگان مهره داران بي مهره ها و لجندگان

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!