2777
2789
عنوان

همونم كه گفتم شوهرم بهم گفته چيز نامزد سابقمم نيستي يه دقه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 33612 بازدید | 109 پست
میگم چقدر شوهرت خشنه اون از اون دفه که گردن و تاندون دستت رو داغون کرده اینم از این حرفاش 

قضيه گردن رو زيرزيركي پيگيري خواهم كرد.

ولي به همون اندازه كه خشنه حتي بيشتر با محبت!!!

ميگم من انقدر زندگي قبليش رو كوبيدم سرش كه اين كار رو كرد.

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

من واقعا بي سياستي كردم تو زندگيم.

خودم مدام حرف زن اولشو پيش ميكشم.

مدام مقايسه ميكتم خودمو

شوهرم بارها گريه كرده كه من ازت محبت نديدم فقط سركوفت زدي!

هميشه لجبازي ميكم باهاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون به هیچ وجه مجاز به گفتن این حرف نبوده اما دختر خوب خودت انداختی تو فکرش یعنی چی اون حرف رو وسط کشیدی کار اون صدبرابر اشتباه بوده اما شروع اشتباه با شما بوده

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
جان من اگه خودتم قبلا ازدواح داشتی ی چیز بگو بسوزه بی حساب بشین این مسئله برام خیلی سنگینه واای

نه نداشتم.ولي پسرعموم خواستگارم بود.بهش گفتم كاش با اون ازدواج ميكردم خريت كردم تو پشم ك... هم نيستي

پس مقصر خودت بودی  پس بهش بگو من اشتباه کردم اون سوالو تزت پرسیدم اما جواب تو از سوال من بدتر ...

بهترین راه حل اینه،

باید از خودت شروع کنی، بکی من اشتباه کردم اون مقایسه رو پیش کشیدم، اما جواب تو خیلی خیلی بدتر بوده، بعدش معذرت خواهی کن، برعکس ذهنیت اکثریت،معذرت خواهی باعث کوچیک شدن آدم نمیشه، بلکه با معذرت خواهی چنان از لحاظ ذهنی و عاطفی دچار عذاب وحدانش میکنی که به صورت ناخوداگاه دیگه این حرف ها رو نمیزنه

نه نداشتم.ولي پسرعموم خواستگارم بود.بهش گفتم كاش با اون ازدواج ميكردم خريت كردم تو پشم ك... هم نيستي

پس جواب دادی😂😂

دیگه کش نده و اینم بگم نقطه ضعف دستش نده اصلا

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
من واقعا بي سياستي كردم تو زندگيم. خودم مدام حرف زن اولشو پيش ميكشم. مدام مقايسه ميكتم خودمو ...

بدترین کارو میکنی

لجبازی به کی میکنی؟؟؟؟ 

خودت یا شوهرت؟؟؟

شک نکن اول خودت اسیب میبینی بعد شوهرت 

بعدش چی گفت؟

کاربرقدیمی ام ب خاطر اینکه اقوامم نشناسنم این کاربری رو ساختم 😙😙
من واقعا بي سياستي كردم تو زندگيم. خودم مدام حرف زن اولشو پيش ميكشم. مدام مقايسه ميكتم خودمو ...

گریه کرده 😍😍😍

بعدش چی گفت؟

هيچي گفتم طلاق ميخوام.اونم. زد زير گريه كه بدون تو نميتونم زندگي كنم.منم سنگ دلانه ميگفتم فقط طلاق

فرداش يك ساعت يك بار زنگ ميزذ خوبي چيزي لازم داري

منم سرد جواب ميدا م

چقدر هر دو بد دهن هستید 

یکم حرمت نگه دارید 

نمیتونم‌تصور کنم زن و شوهر این حرف ها رو بهم بزنن حتی در بدترین دعوا 

برید مشاوره هردو

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
ک ....   معانی متقاوتی میتونه داشته باشه

معناهای مختلف اره ولی خواهرم فقط همون ک.... میتونه پشم داشته باشه😃😃😃

ک ....   معانی متقاوتی میتونه داشته باشه

از آنجایی که هم برای نامزد اون آقا و هم برای پسر عموی ایشون به کار رفته یک چیز مشترک بین زن و مرد میباشد 

فکر کنم کیف دوشی باشه یا کوله 😅

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته