2777
2789
عنوان

بعد از یکسال برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2311 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم فرصت دوباره بده من با اینکه متاهله بهش فرصت دادم

اینم ازدواج کرده ، الان اومده میگه بدون تو نمیتونم و همش به فکرتم و فک کردم میتونم فراموش کنم و ...

من هنوز همه خاطرات رو دارم ، دوسش دارم، دلتنگش میشم ولی نمیتونم کسی رو که یه نفر دیگه رو به من ترجیح داد قبول کنم

ولش کن منم 6ماه رنج کشیدم تو اون وقتی که باید کنارم میبود و نبود همون بهتر که نباشه الان اگه بیاد دی ...

ببین اگه عشق واقعی باشه از بین درد و‌ کدورت و رنجش هم راه خودش باز میکنه 

💙❤️🤍

خوب کاری کردیچون اگر میگفتی منم دلم برات تنگ شده بود، اون میفهمید تو هنوز ظرفیت بازیچه شدن دارهباید ...

شما آقایون باید اول تاپیک بگید آقا هستید بعد موضوع رو بگید، پیشنهادی برای یک خانوم بود و به درد شما نمیخوره

به نظرم فرصت دوباره بده من با اینکه متاهله بهش فرصت دادم

😂😂😂😂چه فرصتی مثلا دادی؟الان برد کردی مثلا؟یارو به زندگی و زنش متعهد نیست به تو باشه 

چطوری میتونی روی خرابه زندگی یکی خونه بسازی یعنی برای تو یه مجرد پیدا نمیشه.؟

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
اینم ازدواج کرده ، الان اومده میگه بدون تو نمیتونم و همش به فکرتم و فک کردم میتونم فراموش کنم و ...م ...

داداش دورش خط بکش برای همیشه حتی باهاش حرف نزن

فراموشش کن، ان شاءالله کسی که لیاقت عشق داره سر راهت قرار میگیره

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
ولش کن منم 6ماه رنج کشیدم تو اون وقتی که باید کنارم میبود و نبود همون بهتر که نباشه الان اگه بیاد دی ...

ممنون ک کل حرفای زندگیمو توی 5 خط گفتی 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

اینم ازدواج کرده ، الان اومده میگه بدون تو نمیتونم و همش به فکرتم و فک کردم میتونم فراموش کنم و ...م ...

ببین خریت محضه اگ بهش برگردی

چون دخترای اینجوری دلشون فقط شوهر میخواد اون برا اینکه زودتر شوهر کنه و کما اینکه طرفو اون موقع از شما بهتر و بالاتر میدونست سریع پرید بغلش و ب شما هیچ فکری نکرد حتی بهتون هم خندید حالا خدا میدونه توو زندگیش چ مشکلی پیش اومد برا رفع اون مشکل اومده با احساس و زندگی شما بازی کنه