2777
2789
عنوان

چجور بعضیا میتونن ی چیزی رو پنهات کنن و به کسی نگن 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 35 پست
واییییی ۱۰ سالللللل واقعا زیادهه چجوری میتونید واکنش نشون ندید من یچیزی رو پنهون میکنم سفید میشم مثل ...

به قول دوستم مارمولک بودن  ذاتی باید باشه 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یااا خدا ۱۵ ساللل من ی چیز ساده رو پنهون میکنم رنگم مثل گچ سفید میشه گریم میگیره بدنم بیحال میشه همه ...

تازه با بقیه هم لاس میزنه ولی تو فک و فامیل و دوست و آشنا خودشو مریم مقدس جازده غریبه هام فکر میکنند زیادی اجتماعیه نمیدونن داره مخشونو میزنه

هیییچ چیزی پنهان نمیمونه حتی اگه سالها مخفی بمونه و کسی هم پیگیرش نشه بالاخره نمایان میشهدیدم که میگ ...

دختر خاله زنداییه مامانم الان ۴۰ ساله وقتی ۳۵ سالش بود با یه پسر ۲۰ ساله پولدار ازدواج کرد قبل ازدواجم هر گوهی بگی خورده بود با افراد مختلف....

الان یه دختر ۳ ساله دارن خونه زندگیشونم جم کردن رفتن آمریکا پارسال

من چرا هیچ چیز پنهانی ندارم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

درون‌گرا باشی خیلی راحته برات 

من یه بار وحشتناک سرماخوردم که نماز میخوندم تو رکوع و سجود نمیتونستم دهنمو باز کنم انقد که گلوم درد می‌گرفت نمیتونستم حرف بزنم منی که همیشه نهایت 3 روزه خوب میشدم انقد شدید بود که 10 روز طول کشید چندروز هیییییچی جز آب جوش نتونستم بخورم 

ولی مامانم متوجه نشد باورت میشه؟! 

1 روز کامل خواب بودم 1 روز کامل دبگه 1 کلمه هم حرف نزدم نمیتونستم اصلا ولی مامانم اصلا متوجه نشد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من تا الان با کسی رل نزدم ولی فک کنم از اون ضایع ها باشم😭😂

😂😂😂

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من که هیچ کس هیچی از زندگیم نمیدونه دوستم ۴ ساله باهم دوستم نمیدونه کار شوهرم چی یا کجا زندگی می‌کنیم فقط باهم بیرون میریم و چت میکنیم ،۶ ماه باردارم هیچ کس نمیدونه نه فامیل نه خانواده شوهرم نه خانواده خودم به دلیل شخصی نگفتم چون اهل دعای و جادوین،پارسالم ۲ ماه مریض شدم رفتم درمان کردم کسیم خبر دار نشود ،فقط کافی به کسی چیزی نگیم و حد و حدود رعایت کنیم کسی فضولی نکنه توی زندگیمون 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏