2777
2789
عنوان

ازتون خواهش میکنم هرکی میخونه

200 بازدید | 27 پست

سلام ازتون خواهش میکنم هرکی میخونه این تاپیک رو برای مامانم دعا کنید به هرکی میپرستید براش دعا کنید خوب بشه 

من سنم کمه برا تحمل همه اینا واقعا خیلی جونم من هیچکس رو به جز مامانم ندارم یه داداش معتاد دارم روانیمون کرده از حیون بدتره بابامم عین داداشمه همشون باعث عذاب و زجرن من مامانم اخرین امید و پناه منه من قول میدم اگه مامانم اتفاقی براش بیوفته خودمو میکشم دیگه از زندگی رو نمیخوام بدون اون 

فردا قراره بره تهران بستری بشه راه دوریم بی جون شده نمیتونه راه دور تحمل کنه ولی چاره نیست بچه ها توروخدا هرکی دعایی چیزی بلده بخونه من واقعا احتیاج دارم

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

ایشالله شفا پیدا میکنه ناامید نباش دختر

من سنم واقعا کمه حتی یه خواهرم ندارم به اون واقعا احتیاج دارم 😭

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلشون چیه؟

پارسال که تومور مغزی گرفت عمل کرد یکم بهتر شد اما خب بالاخره عوارضش اینا هست هنوزم حافظش اصلا درست کار نمیکنه ضعیف شده راه میخواد بره نمیتونه باید کمکش کنی الانم که ریه هاش آب اورده این دفعه سومی بود که او این یه ماه بیمارستان شهر خودمون بستری میشد ماهم چون شهرستانیم امکانات زیاد نیست گفتن باید بره تهران اونجا ازمایش اینا انجام بده 

پارسال که تومور مغزی گرفت عمل کرد یکم بهتر شد اما خب بالاخره عوارضش اینا هست هنوزم حافظش اصلا درست ک ...

اره اونجا امکانات خیلی بیشتره حتما خوب میشه

بیماری به اون سختیو پشت سر گذاشته اینکه چیزی نیست در برابر اون

عموی منم همینطور بود خوب شد ایشونم خوب میشن به لطف خدا

اره اونجا امکانات خیلی بیشتره حتما خوب میشهبیماری به اون سختیو پشت سر گذاشته اینکه چیزی نیست در براب ...

امیدوارم خوب بشه قرار بود ۲۰ روز دیگه بره بیمارستان دولتی دیدیم نمیشه صبر کنیم باید ببریمش بعضی وقتا انقد بی جون میشه که واقعا میترسم اصلا 

عزیزم ظرفیت تاپیک ندارم وگرنه تاپیک میزدم دسته جمعی دعا کننخودمم دعا کردمخدا کمکش کنه

مرسی ازت 

خدا هرچی میخوای بهت بده 

مرسی ازت خدا هرچی میخوای بهت بده

تاپیک بزن عنوتنش بنویس مامانم تومور داره واسش دعا کنید تا بیان بچها

دعای بچهای اینجا جواب میده

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

تاپیک بزن عنوتنش بنویس مامانم تومور داره واسش دعا کنید تا بیان بچهادعای بچهای اینجا جواب میده

باشه الان تاپیک میزنم مرسی ازت