2777
2789
عنوان

خانوم ها کمکم کنید

41 بازدید | 2 پست

پریود شده بود و شرتم یه ذره کثیف شده بود شرته رو شستم و گذاشتم تو کمد روشویی تا یه ذره خوش شه که پهنش کنم  ما  دو تا دستشویی تو خونمون داریم یکیش مال بقیه اس چون فرنگیه و من اصلا فرنگی استفاده نمیکنم اون یکی که ایرانیه مال منه بعد من چون فکر کردم مال منه گفتم کسی که نمیاد بعد به خاطر همین شرت و نوار بهداشتمو گذاشتم تو کمدش چند ساعت بعد بابام یهو رفت تو  دستشویی من در کمد و باز کرد و فهمید از اونجایی که فک کرد مالا مامانمه اصبانی شد و داد زد مامانم هم منو لو داد گفت مال دخترته بعد بابام دعوام کرد آخه من یکی دوماهه که پریود میشم الانم چون همه اعضای خانواده و برادرم فهمیدند که پریود میشم خیلی خجالت میکشم و دارم مثل چی گریه قبول دارم کار اشتباهی کردم ولی مامانم نباید جلوی همه میگفت یا بابام هم نباید دعوام می‌کرد بالاخره تازه گیا پریود شدم و زیاد بلد نیستم چه کارایی باید انجام و نباید انقد تو اوایل این موضوع مورد تمسخر قرار میگرفتم و سرم داد میزدن و دعوام میکردن انقدر دارم گریه میکنم که دیگه نمی تونم نفس بکشم کمکم کنید

کجاش عیبه یه چیز طبیعی توی بدنته

خجالتم نداره

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.