2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بی احساسه

266 بازدید | 16 پست

مراسم عقد خاهرم بود

کلی ارایش کرده بودم و قشنگ بودم همه همش ازم تریف میکردن جز شوهرم...ب دلم موند ی بار حداقل میگف خوشگل شدی دلم خیلی گرفته...

دوستم بهم میگ شوهرت ک دیدت گف چق خوشگل شدی اصن دلم خیلی گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینه تازه دو نفر ازم تعریف کنند بهش بر هم میخوره که آره خودتو کردی دلقک مردم همه برن بیان نگات کنن 🙂 بیخیال اینا از همون ابتدای خلقت مشکل داشتن

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

ب دل نگیر خودتو افسرده میکنی هاااااااا   بخدا مال من هنوزم ک هنوزه ی بارم نمیگ فلان خوبه یا ن     وقتی ارایش میکنم میگ  کم ماست بزن ب صورتت از جلد آدمیزاد درمیایی   در حالی ک من اصلا کرم یا کرم پودر نمیزنم 

شوهر منم همینه تازه دو نفر ازم تعریف کنند بهش بر هم میخوره که آره خودتو کردی دلقک مردم همه برن بیان ...

باورت میشه هنو نرفتم ارایشم پاک کنم‌ تو دلم یکم امید داشتم گفتم شاید خلوت ک شد میاد پیشم ازم تریف میکنه🥲ولی رفته داره فیلم‌نگا میکنه ک بخابه

پس این مردای با احساس کجان واقعا🫠

چوم 😐😐 

سهم من از دنیا همینه 

وقتی میگم توجه نمیکنی میگه اونا که هارت پورت دارند ریگی به کفششون💆 

منم آدم نیاز داریم زیبا بودنم را بشنوم 

من تمام اطرافیانم بهم میگن ولی کسی که باید بگه نه