2777
2789
عنوان

خواستگارم بهم گفت زشت

1657 بازدید | 83 پست

خودش کچل شده بود 

اندام و قدش بد نبود 

چهرشم بد نبود اما خوشگل و جذاب نبود 

تحصیلات درست و حسابی نداشت

اخلاق درست و حسابی نداشت 

عرضه نداشت بی مسئولیت  بود 

پیش مادروپدرش قرار بود زندگی کنه یعنی خونه و ماشین نداشت اما کلاس میزاشت که دارم ، زنداداشش میگفت برا خودش نیست به حرف گفتن مال این باشه اگه به اسمش کنن شوهر من خونه رو روسرشون خراب میکنه 

شغلش راننده بود پدر منم راننده بود اما فک میکرد خیلی بالاتره 

بی ادب بود اما دم از اصالت میزد 

اخرین بار برگشت گفت نمیشه ازدواج ما ! چون باید با یکی که از لحاظ مالی و سطح اجتماعی و چهره باهات یکی هست ازدواج کنی این یعنی اینکه  در حد من نیستی و زشتی 😐😐 بارها از دخترای خوشگل دیگه که رفته بود خواستگاریش تعریف کرد منم دلم شکست اما هیچی نگفتم خیلی سوختم امیدوارم جیگرش بسوزه ، امیدوارم خدا جوابشو بده 💔 در ضمن چون تحصیلات نداشت از تحصیلات حرف نمیزد ! خیلی دلم شکسته درست نمیشه چیکار کنم ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید میگفتی باز خداروشکر که شما آدم عاقل و فهمیده ای هستین و متوجه شدین در حد من نیستین

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

جواب شو بده 

منم میخواستم اینو به شما بگم ولی نمیتونستم چه جوری اینو بگم که سو تفاهمی براتون پیش نیاد و مطلب رو جوری به شما برسونم که شما دلخور نشید درسته ما از هیچ لحآظ بهم نمیخوریم.

جوری برخورد کن که انگار خودتم همین نظر و راجبش داشتی

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

گذر زمان حالتو بهتر میکنه ولی حتما به این موضوع هم فکر کن اون اگه موقعیت خوبی داشت یکی از همون دخترا ...

میشده این قبول نکرده چون اقا میخواسته مهریه کم باشه عروسی نگیره اون دختره هم قبول نمیکرده دیگه بهم زده