2777
2789
عنوان

خواستگارم بهم گفت زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1657 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشده این قبول نکرده چون اقا میخواسته مهریه کم باشه عروسی نگیره اون دختره هم قبول نمیکرده دیگه بهم ز ...

خب به هر حال موقعیت خوبی نداشته دیگه. مگه میشه مهریه کم بگه عروسی نگیره خونه و ماشین هم که نداره.پس دیگه دقیقا چه پوئن مثبتی داره؟ عذر میخوام فقط آ.ل.ت تناسلی؟؟!!

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم غقذ کردم اون مردک هرروز بهم میگفت چفد زشتی 

با اینکه اونم زشت بود ولی من دلم نمیومد بگم دلش رو بشکونم 😭

تمام اعتماد بنفس مو ازم گرفت 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

به این فکر کن که یه خاستگار بوده و گفته و رفتهمنی که شوهرم بدتر از اینا بهم میگه اونم هر روزززززفقط ...

مگه دوران نامزدی نداشتین که بهتربشناسیش

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

خب توهم میگفتی اگه اونا درحدت بودن پس چرا نه بهت گفتن،ولی زنداداشه خیلی مارمولک بوده

شهرمون کوچیکه، زنداداشه شانسی با فامیل ما درددل کرده بود که چقدر خانواده شوهرش اذیتش کردن و فلان از مشخصاتش فهمیدم بله این خواستگاره بوده شمارشو گرفتم حرف زدم باهاش از دستشون عاصی بود