2777
2789
عنوان

خانومای مجرد شما هم اینطوری هستید

128 بازدید | 14 پست

وسط شلوغیای کاری و زندگی یهو دلتون غمگین میشه که چرا یکی رو ندارید تو زندگی

داری کارهاتو می‌کنی، درس می‌خونی یا ... یهو یادت میاد هیچکی دلش برای دیدنت غش نمیکنه، بعد دلتون برای خودتون نمی سوزه

هر از گاهی حس نمیکنید یکی تو زندگیتون کمه؟ جای یکی که اصلا هیچ وقت نداشتید خالیه؟ 

حتی دلتون براش تنگ میشه و از نداشتنش ناراختید

خلا حضور یک آدم (همسر) رو تو شلوغیای زندگی حس میکنید؟ براتون پیش اومده؟؟؟

اینا رو که میگم شدید نیستا، اما پیش میاد گاهی

نه

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه راستش اصلا چنین حسی ندارم و از تجردم خیلی خیلی خیلی راضی هستم و لذت میبرم خدا رو شکر

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
سن؟ اگر سنت کم هست که هیچی

۳۱ سالمه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

میدونم چی میگیی 

من چون با عقلم پیش میرم همیشه مانع این میشه که با یکی برم تو رابطهه

ولی اگه با قلبم پیش میرفتم تاالان با یکی اوکی میشدم

ولی اره منم اینطوریمم

گاای اوقات حسرتشو میخورمم

ولی الان ادم درستش نیستتت

شاید در جهانی دیگر🌱 لینک ناشناسم 👀🎀https://abzarek.ir/service-p/msg/2290490