2777
2789
عنوان

زندگی من به قبل و بعد کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6959 بازدید | 145 پست
من همش درگیرش بودم الان خوب شدم ،بببین پدای بهداشتی خودش عامل عفونته بزن گوگل ببین

واقعا مطمعنی؟من فقط چون با خودم فکر کردم بلاخره باید تو دستم بگیرم بشورم باز بزارم گفتم حتما باعث عفونت بیشتر میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوری باید بزاریم بعد چطوری باید دربیاریم☹️اگر رفت داخل چیییی

نه هیچ وقت نمیره داخل.. بزن یوتیوپ میاره چجوری بزاری.. اما یادگرفتنش برا من خیلی سخت بود.. اما وقتی یاد بگیری دیگه عین اب خوردنه

سلام. ممنون میشم تو پیج زعفران قاینات و ادویه من عضو بشین. در صورت نارضایتی ضمانت برگشت محصول هم دارم. adviyeh_sara@

عزیزم شما چند کیلویی.. حجم خون قاعدگی تون زیاده یا معمولی 

می‌خوام از لحاظ جثه  و حجم خون متوجه بشم 

چون منم می‌خوام بخرم 

و اینکه به پد مشبک حساسیت داشتی یا به پد معمولی هم حساسیت داشتی؟

یه سوال دیگه اینکه چند ساعت یکبار تمیزش میکنید  

ممنون میشم پاسخ بدین 

منکه از دکتر پرسیدم توصیه نکردن گفتن پد های پارچه ایی خیلی بهتره چرا چندساعت فضولات رو تو بدنت نگهداری؟! احتمال ابتلا به عفونت هم توش زیاده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم شما چند کیلویی می‌خوام از لحاظ جثه متوجه بشم چون منم می‌خوام بخرم و اینکه به پد مشبک حساسیت دا ...

به وزن ربط نداره به تعداد زایمان و... ربط داره تست سایز تو سایت لیوا دارن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

عزیزم شما چند کیلویی.. حجم خون قاعدگی تون زیاده یا معمولی می‌خوام از لحاظ جثه و حجم خون متوجه بشم چ ...

سلام عزیزم من هشتادم ،معمولیه حجم خون ،بیشتر به مشبک ولی پنبه ای هم روزای اخر حساسیت نشون میدم ،روزای اول پریودی منظورم یکی دو روز اول دو سه ساعت یه بار ،ولی بعدش دیگه روزی نهایت سه بار ،صبح ،ظهر شب

واقعا مطمعنی؟من فقط چون با خودم فکر کردم بلاخره باید تو دستم بگیرم بشورم باز بزارم گفتم حتما باعث عف ...

اره گلم برای من که خوب بوده ،شاید برای یکی هم بد باشه ولی من اوکی شدم