2777
2789
عنوان

زندگی من به قبل و بعد کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6961 بازدید | 145 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا چخبره دیگه با چند بار تمرین به راحتی میزارین اون کاپ تا میخوره موقع گذاشتن نرم و سیلیکونی هس ...

خوب واسه کسی که انگشت هم به زور جا نمیشه چی

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
عزبزم همون طوری که مایع منی میتونه بره داخل خون پریودی هم برمیگرده، چرا خودتونو گول میزنید؟؟

خون و آب و کلا هیچ مایعی نمیتونن وارد رحم شن

مایع منی هم کلش وارد نمیشه و فقط اسپرم ها وارد میشن

چون خود اسپرم ها توانایی حرکت دارن و هرکدوم یه دم و انرژی ذخیره شده برای حرکت کردن دارن و خودشون حرکت میکنن میرن اون داخل

اینو حتی یه دانش آموز تجربی سال یازدهم هم میدونه چون تو کتابامون بود چطور شما نمیدونید

پرده ای در کار نیست شما بهتره اول آناتومی بدن زن رو یاد بگیرید

هایمن یا همون پرده بکارت وجود داره و نمیشه منکرش شد 

ولی اصطلاح پرده بکارت غلطه چون ب صورت پرده ای ک جایی رو پوشانده باشه نیست و ب جز اون نمیتونه تعیین کنه شخص باکرس یا نه چون باکرگی ب معنای نداشتن رابطه جنسیه 

پس اصطلاح پرده بکارت غلط و غیر علمیه ولی ب این اسم رواج داشته 

پس نمیشه گفت وجود خارجی نداره فقط باید بجاش از واژه هایمن استفاده کنیم 

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

فکر کن تمام زنان دنیا ازش استفاده کنن و نوار بهداشتی دیگه استفاده نشه در تمام کارخانجات نوار بهداشتی بسته بشه چه کمک بزرگی به محیط زیست خواهد شد

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن