2777
2789

وقتی از چیزی گله مندین و با یکی درد دل میکنین دوست دارین چی بشنوین؟

یا وقتی خیلی ناراحتین اون چه جمله ایه که از عمق وجود تون انتظار شنیدنش رو دارین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینکه ناراحتی اون لحظمو کم جلوه نده نگه مردم بدبختر از توعن ناراحت نباش ارومم میکنه بجاش بگه میدونم ...

به نکته خیلی مهمی اشاره کردی 

متأسفانه خواه ناخواه این اشتباه رو همه از جمله خودم تو مکالمات میکنن 

همیشه فکر میکردم اینکه به طرف مقابل بگم ناراحت نباش ممکن بود از این بدتر بشه طرف احساس آرامش کنه که درد کمتری رو داره تجربه میکنه 

اما با خواندن پیام شما متوجه شدم که این تصور اشتباهی بوده

بهترین جمله :میفهمم چی میگی آروم باش

نه نمی‌خوام اینقدر هم تکراری و یکنواخت و بی توجه باشم 

می‌خوام طرفم حالا چه دوست چه آشنا واقعا احساس کنه که من هم دردشم

نه نمی‌خوام اینقدر هم تکراری و یکنواخت و بی توجه باشم می‌خوام طرفم حالا چه دوست چه آشنا واقعا احساس ...

اگه تجربشو داری مشکلش شبیه مشکل یه نفر که درجریانش بودی هست ومشکلش حل شده براش تعریف کنی ک فلانی یا اسمشو نیاری حتی ،مث شمابود که مشکلش حل شد براش توضیح بدی ومتوحه بسه فقط اون مشکل سرش نیومده بقیه هم مث اون بودن وخلاصه روزنه امید رو تودلش روشن کنی و روحیه بدی 

به نکته خیلی مهمی اشاره کردی متأسفانه خواه ناخواه این اشتباه رو همه از جمله خودم تو مکالمات میکنن هم ...

خب میدونی وقتی دردی که میکشیو کم جلوه میدن حس میکنی واقعا چیزی نبوده دیگه کمتر به خودت اجازه ناراحتی میدی یا اینکه دیگه با کسی درمیونش نمیزاری ولی وقتی یکی میگه درکت میکنم میدونم مسیر سختیو پشت سر گزاشتی به ادم این حس قدرتو میده که اره تو تونستی از پسش بربیای دختر اروم باش