2777
2789
عنوان

شوهرم نمیخواد کنارم بخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 3306 بازدید | 99 پست
دوستان من دوتاقرص خواب خوردم و اومدم تواتاقم تنها بخوابم اون خودش ب عمددبچه روگذاشت وسطمنم پتوموبردا ...

اتیش جهنم رو برای خودش میخره مطمئن باش حالش بد گرفته میشه صبر کن و ببین شبت بخیر خواهر

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه کی خواهرپیرشدیم رفت ک

وقت زیاده، پدرشوهر من جوونیا سالی یبار میومده شخرستان ی سر ب مادرشوهرم میزده حامله میکرده سرگرمش میکرده میرفته سال بعد برمیگشته، میرفته تهران کار میکرده خرجی هم نمیفرستاده پولاشو همه رو صرف کاباره و روسپی خونه میکرده، هر دیقه زن صیغه میکرده، الان چند سالی میشه ک خیلی ببخشید گوه زنشو هم میخوره نمیدونم چیشد چطور شد ولی الان نوکر خانه زاد زنش شده جونشو براش میده فقط صبر و تحمل و سیاست 

هرچی کمتر تو دستو پا باشی بیشتر میاد سمتت خودتو ازش دریغ کن،‌مهربونیات برای دیگران باشه بدخلقی و غرور برای همسر

من چای درست کردنو قطع کردم😐

نه دختر آب ببین قبل ازاومدن سرکارباچی آب میخوره تواون بخون

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
عزیزم الان...بخوره فایده نداره تو این سن برای مادرشوهرت

چرا اتفاقا داره پادشاهی میکنه اخ میتازونه 

سنش بالاست ولی سرحال و دل زنده هست برعکس پدرشونرم داغون شده با این ک دوسه سال تفاوت سنی دارن 

همه چیزم ب نام خودش زده، جفت دستاش تاارنج پر طلا گردنش اینقد پر طلاست نگرانم آرتروز بگیره 

حالا درسته جبران اون خیانتا نمیشه ولی همین ک اخر عمری اعصابش ارومه دغدغه نداره میخوره میخابه کافیه

بابام ولی میگه همون ک کفشش دم دره برو خداتو شکر کنولی ننیدونه از بی توجهیش دارم دست وپامیزنمب خوده ش ...

این خانواده ها تا هستند آدم به دشمن نیاز نداره

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ن ولی تازگیا خیانت کرد ک رفتم و تازه هفته پیش برگشتمبا اینکه چقد خودم پایه ی رابطه بودم.حتی باهامم ب ...

جهنم بشه مرتیکه بی ذات

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

فقطدخرجی خونه رو میده ک گفته هرکس جای توبود هم میدادمن چیزی بنامم نکرد حتی حق طلاقم نداد

خدا به داد دلت برسه خودتو نجات بده