2777
2789
عنوان

شوهرم نمیخواد کنارم بخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 3306 بازدید | 99 پست
خیانت می‌کنه دکمش بزن بره جهنم برگشتی به این بی صفت برای چی یک نونی در خونه هر کی هم بزنی بهت میرسه

بابام ولی میگه همون ک کفشش دم دره برو خداتو شکر کن

ولی ننیدونه از بی توجهیش دارم دست وپامیزنم

ب خوده شوهرمم انقد گفتم ک نگو

حتی تلویزیکن شکستم وسط گریه هام و زجه زدنام

بازم افاقه نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام ولی میگه همون ک کفشش دم دره برو خداتو شکر کنولی ننیدونه از بی توجهیش دارم دست وپامیزنمب خوده ش ...

واقعا متاسف واسه طرز فکر پدرتون ...بگین بهش چقد عذاب میکشین وای

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
مام برعکس شماییم منم دخترم چهار سالشه من دخترم و همش وسط جاشو میندازم شوهرم ناراحت میشه

کاش شوهرم بهم تمایل داشت

ارزومه کسیو نداشتم بهش خیانت میکردم.از خونوادم میترسم وگرنه ازخدامه بچزونمش

من تاپیکای دیگم هس عزیزماین بچه رو بزور خدا داد انگارگفتم قرص میخورم تابیاد کنارم بخوابههمون موقشم ...

تاوان اشتباهتو داری میدی دیگه گلم

وقتی ادم خوبی نبود نباید براش بچع میوردی

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

من تاپیکای دیگم هس عزیزماین بچه رو بزور خدا داد انگارگفتم قرص میخورم تابیاد کنارم بخوابههمون موقشم ...

یعنی از بچه داشتن میترسید همسرتون؟

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور 
خب پای کسی تو زندگیتون هست مگه؟یا مشکل چیز دیگستمخارجتون میده خونه زندگی دارین که برای خودتون باشه چ ...

ن ولی تازگیا خیانت کرد ک رفتم و تازه هفته پیش برگشتم

با اینکه چقد خودم پایه ی رابطه بودم.حتی باهامم بود...

ولی با بقیه هم بود

و بامنم بخاطر اینکه شک نکنم بود

منظورم اینه کمبود رابطه نداست

ولی رابطه هارو من میخواستم

خودش نمیومد

خب پای کسی تو زندگیتون هست مگه؟یا مشکل چیز دیگستمخارجتون میده خونه زندگی دارین که برای خودتون باشه چ ...

فقطدخرجی خونه رو میده ک گفته هرکس جای توبود هم میدادم

ن چیزی بنامم نکرد حتی حق طلاقم نداد