🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تاپیکای دیگم هس عزیزماین بچه رو بزور خدا داد انگارگفتم قرص میخورم تابیاد کنارم بخوابههمون موقشم ...
خب پای کسی تو زندگیتون هست مگه؟
یا مشکل چیز دیگست
مخارجتون میده خونه زندگی دارین که برای خودتون باشه
چیزی به نامت هست
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
من تمام این سالها از بی توجهیش گلایه کردمتازگیام بخاطر خیانتش رفتم و با پادرمیونی بزرگترا برگشتمولی ...
عزیزم اگه خیانت کرده که ..احتمالا سرد شده یا دلش جای دیگه ست تمایلی نداره بهت اگه میخوای باهاش بمونی کار سختی داری باید دوباره دلشو به دست بیاری که دل گنده میخواد و طاقت فراوان
من تمام این سالها از بی توجهیش گلایه کردمتازگیام بخاطر خیانتش رفتم و با پادرمیونی بزرگترا برگشتمولی ...
خیانت میکنه دکمش بزن بره جهنم
برگشتی به این بی صفت برای چی
یک نونی در خونه هر کی هم بزنی بهت میرسه