2777
2789
عنوان

شوهرم نمیخواد کنارم بخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 3306 بازدید | 99 پست

خب یازده سال جاتون جدا چطور بچه متولد شد 

بچه دیگه ای هم دارید ؟

مشکلش چیه 

چرا قشنگ توضیح نمیدی

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اهمیت نده خیلی از زوجا کنار هم نمیخوابن اگه متوجه حساسیتت شده میخواد بهت حرص بده

من تمام این سالها از بی توجهیش گلایه کردم

تازگیام بخاطر خیانتش رفتم و با پادرمیونی بزرگترا برگشتم

ولی هیجی خوب نیس

اون اصلا بهم محل نمیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یازده سال جاتون جدا چطور بچه متولد شد بچه دیگه ای هم دارید ؟مشکلش چیه چرا قشنگ توضیح نمیدی

من تاپیکای دیگم هس عزیزم

این بچه رو بزور خدا داد انگار

گفتم قرص میخورم  تابیاد کنارم بخوابه

همون موقشم جدامیخوابید ب یه بدبختی بچه اوردم ولی الان این بچه شده نفسش و من ب کنار کلا

مام برعکس شماییم منم دخترم چهار سالشه من دخترم و همش وسط جاشو میندازم شوهرم ناراحت میشه

الان گفتن این تجربیاتتون کمکی ب استارتر کرد؟ چرا فکر نمیکنین حرف میزنین 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
من تاپیکای دیگم هس عزیزماین بچه رو بزور خدا داد انگارگفتم قرص میخورم تابیاد کنارم بخوابههمون موقشم ...

خب پای کسی تو زندگیتون هست مگه؟

یا مشکل چیز دیگست

مخارجتون میده خونه زندگی دارین که برای خودتون باشه 

چیزی به نامت هست 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من تمام این سالها از بی توجهیش گلایه کردمتازگیام بخاطر خیانتش رفتم و با پادرمیونی بزرگترا برگشتمولی ...

عزیزم اگه خیانت کرده که ..احتمالا سرد شده یا دلش جای دیگه ست تمایلی نداره بهت اگه میخوای باهاش بمونی کار سختی داری باید دوباره دلشو به دست بیاری که دل گنده میخواد و طاقت فراوان 

من تمام این سالها از بی توجهیش گلایه کردمتازگیام بخاطر خیانتش رفتم و با پادرمیونی بزرگترا برگشتمولی ...

خیانت می‌کنه دکمش بزن بره جهنم 

برگشتی به این بی صفت برای چی 

یک نونی در خونه هر کی هم بزنی بهت میرسه 

دلیل منصرف شدنت از طلاق چیه؟ یازده سال اوکی نبودین با هم. بهت خیانت می کرده و باز هم بهت توجهی نمی ک ...

هفته پیش بعده ۱ ماه از خونه بابام اومدم

صبی ب مامانم زنگ زدم گفتم ک منو برگردوندین اوضام گل وبلبل نیس و گریه میکردم

گفتنن غلط میکنی دیگه برگردی پاتو بذاری اینجا