2777
2789
عنوان

دلم گرفته چطور بعضیا اینقدر راحت زخم زبون میزنن از اون دنیا نمیترسن

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 71 پست
والا من دروغ چرا دوست دارم همین حالا به سرشون بیاد  صبرم کمه  😢

قبول دارم عزیزم

منم همینطورم😉😉

اما خدا خودش میدونه چی برامون بهتره

ممکنه اون دنیا که بریم همش بگیم کاش همین دنیا به سرشون میومد

آخه اون دنیا بابت دلای شکستمون ازشون غرامت میگیرن

از بار گناهای ما کم میشه به اونا اضافه میشه😉😉

ماله خودتو کوچیک میکنی اجازه میدی کسی بهت توهین کنه . یا عصبی میشی از کوره در میری بهشون چیزی میگی و ...

بدبختی اینه که زبون ندارم😔

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر دو ماه یکبار میرم خونه ی مادرشوهرم چون شاغلم جمعه ها دوست دارم بخوابم 

به زبون خودشون میگه عروس من خفتوله( یعنی خوابالو)

منم بهش گفتم مامان جون زمانیکه من ۵ صبح هر روز بیدار میشم شما خواب هفت پادشاه می بینی 

شما هر روز می خوابی من یک جمعه می خوابم

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

ولی سر یه جریانی خواهرشوهرم یه حرفهای گنده گنده بدجوری بهم زد دلم شکست ها

ازون روز به بعد روز خوش ندیده 

هرچند خوشحال نیستم ا وضعیتش وی تدم باید بدونه دهنشو کجا باز کنه

جوابش و می دادی  می گفتی خاله جون وقتی شما تو خونه پیش همسرتون بودید و استراحت می کردید من اوم ...

اون موقع لال میشم

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
منم هر وقت دلمو شکوندن یعنی یه جوری جوابشو دیدن که خودشون هنگ کردن ، حتی شوهرم چند بار گفته ما از آن ...

منم مثل توام يعنى اگه شوهرم ناراحتم كنه اون روز يه بلايى سرش مياد به خاطر همين خيلى رعايت ميكنه ميگه من ميترسم هر وقت ناراحتت كردم يه بلايى سرم امده😂😂😂

هركى امضامو ديد لطفا براى سلامتى مامانم صلوات بفرسته🙏 يه دنيا ممنون😘
من هر دو ماه یکبار میرم خونه ی مادرشوهرم چون شاغلم جمعه ها دوست دارم بخوابم  به زبون خودشون می ...

مادرشوهرت كورده؟؟

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
ای وای چندسالشه ؟؟انگار مخش تاب داره سریع هرچی به ذهنش میرسه رو میگه. من خندم میگیره ازهمچین ادمایی

نزدیکه پنجاه سالشه بدیش اینه که جاریمم همراهیش میکنه

نزدیکه پنجاه سالشه بدیش اینه که جاریمم همراهیش میکنه

مطمعنن جاريت بهت حسادت ميكنه كه اينجورى همراهى ميكنه

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏