2777
2789
عنوان

دلم گرفته چطور بعضیا اینقدر راحت زخم زبون میزنن از اون دنیا نمیترسن

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 71 پست
والا هرچی ظالم تر سالم تر  زندگی شون اوکی تر همدردیم من دیگه خودم بیخیال شدم واسم مهم نیست&nb ...

اون دنیا چی😉

بعضیارو خدا رها میکنه به حال خودشون

ولی وای به حال اون دنیاشون...

عزیزم منم باها همدردم

درکت میکنمِ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده ادم زبون تلخی داشته باشه من یکی دارم ولی اصصصلا باش همکلام نمیشم ایندفعه که دیدمش خودمو با بچه هاش مشغول کردم که باش حرف نزنم

اکثر مردم گوش میدهندنه برای فهمیدن ٬ بلکه گوش میدهند برای جواب دادن 🙂 خواندن کتاب” بنویس تا اتفاق بیافتد” رو به همه پیشنهاد میکنم😊📚🖋

اینجور ادما کمبودهایی دارن که داره اذیتشون میکنه مطمئن باش یه چیزی داری که لجشونو در میاره به خاطر همین کنایه میزنن

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

من تازه عروس بودم مادرشوهرم سفره داشت انقدر اون روز با دخترش دلمو شكست كه حد نداره رفتم سرديگ گريه كردم بخدا نيم ساعت نشده آش سوخت هيچ كس باور نميكرد ميگفتن مگه ميشه آشى كه اب داره مدامم بالا سرش بوديم هم ميزديم بسوزه 

مادرشوهر منم خيلى به اين چيزا حساسه ميگه همه از غذاهام تعريف كنن 

ولى خدا حرفاشونو بى جواب نزاشت

هركى امضامو ديد لطفا براى سلامتى مامانم صلوات بفرسته🙏 يه دنيا ممنون😘

خدا جزای همه کسایی که دل میشکنن یا با حرفشون زندگی بهم میزنن بده ایشالا والا منم کم نکشیدم

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
واقعا بعضی ها خیلی راحت دل میشکنن .. اصلا مثل حرف عادیه واسشون  خدا ازشون نگذره

واقعا چرا اینجورین

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
من از صبح رفتم کمک مادرشوهرم بعد خاله شوهرم اومد رفتم پیشوازش و یه دقیقه نشستم بهم میگه واااا چرا نش ...

بهشون میگفتی چرا تو دلت میزار یبمونه بهشون بگو سر دیگ نذری جای متلک انداخته

اکثر مردم گوش میدهندنه برای فهمیدن ٬ بلکه گوش میدهند برای جواب دادن 🙂 خواندن کتاب” بنویس تا اتفاق بیافتد” رو به همه پیشنهاد میکنم😊📚🖋
چیا میگفتن .چقد بد .خدا هست عزیزم ناراحت نباش.خدا جوابشونو میده

موقع خداحافظی میگه خونه ماهم بیا چرا اینقدر ذاتت خرابه

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
اون دنیا چی😉 بعضیارو خدا رها میکنه به حال خودشون ولی وای به حال اون دنیاشون... عزیزم منم باها هم ...

اره افرین.خدا هدایتشون نمیکنه اینارو چون ادم بشو نیستن ولی اونجا حالشونو میگیره

سعی کن حرف ادما برات مهم نباشه عزیزم ،من قبلنا خیلی از زخم زبون اذیت میشدم اما الان به اینجور ادما به چشم مریض نگاه میکنم و سعی میکنم حالمو با حرفای اونا تنظیم نکنم ،یه بار به خاطر زخم زبون و صحبتای بد مادر شوهرم خیلی حالم بد شده بود  بالای ده جلسه رفتم مشاوره تا یاد گرفتم دیگه با حرف بقیه نشکنم و از هرکس به اندازه ی عقل و شعورش انتظار داشته باشم

الا بذکرلله تطمئن القلوب
من از صبح رفتم کمک مادرشوهرم بعد خاله شوهرم اومد رفتم پیشوازش و یه دقیقه نشستم بهم میگه واااا چرا نش ...

جوابش و می دادی 

می گفتی خاله جون وقتی شما تو خونه پیش همسرتون بودید و استراحت می کردید من اومدم پیش مامان جون تا کمکش کنم

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

منم هر وقت دلمو شکوندن یعنی یه جوری جوابشو دیدن که خودشون هنگ کردن ، حتی شوهرم چند بار گفته ما از آن تو خیلی میترسیم 

در صورتی که من اصلا نفرین نمیکنم ولی وقتی دلم میشکنه خیییلی مظلومانه گریه ام میگیره خدارو صدا میکنم