2777
2789
عنوان

دلم گرفته چطور بعضیا اینقدر راحت زخم زبون میزنن از اون دنیا نمیترسن

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 71 پست
حال جاریت و اساسی بگیر

جاریم اخلاقش همینه خیلی متلک میگه ولی نمازش همش اول وقته من نمیدونم نمی دونه زخم زبون زدنم گناهه و حق الناسه

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
من هر دو ماه یکبار میرم خونه ی مادرشوهرم چون شاغلم جمعه ها دوست دارم بخوابم  به زبون خودشون می ...

بعضیا انگار فقط میخوان یه چیزی بگن . حالا اینهمه صبحا پامیشی میری سرکار یه صبح جمعه رو نمیتونه ببینه بخوابی. وعه عجبا

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیکه پنجاه سالشه بدیش اینه که جاریمم همراهیش میکنه

اه اه. بی ادبا.یعنی باخودش فکرکرده خیلی کدبانو هست.خخخخ.نمیدونه شماازصبح اونجا زحمت میکشیدی.کاش حداقل مادرشوهرت دفاع میکرد .حالا فراموشش کن بخدا ارزش نداره ناراحت بشی

باز بیاین بگین مادر شوهر خوبه.ای بااااابا.مث پوست کیوی میمونه

من به شخصه اگ‌کیوی مو نداشت روزی دوکیلو میخوردم

محمدمهدی پسرم.محمدصدرا داداشم.محمدحسن عشقم.😚همه به کنار ....رضا بابام💞
بعضیا انگار فقط میخوان یه چیزی بگن . حالا اینهمه صبحا پامیشی میری سرکار یه صبح جمعه رو نمیتونه ببینه ...

از بی عقلیشه عزیزم 

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

مطمعنن جاريت بهت حسادت ميكنه كه اينجورى همراهى ميكنه

من بیست و سه ازدواج کردم جاریم شانزده من مهندسم و اون دیپلمم نداره حالا بحث ازدواج شد خاله برگشت گفت من همسن تو بودم سه تا بچه داشتم تو دیر ازدواج کردی جاریمم زد زیر خنده هی میگفت وای خدا وای خدا آخ دلم تو ترشیده بودی😔

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
من بیست و سه ازدواج کردم جاریم شانزده من مهندسم و اون دیپلمم نداره حالا بحث ازدواج شد خاله برگشت گفت ...

واقعا به اين جارى بى شخصيتت هيچى نميگى 😡

هركى امضامو ديد لطفا براى سلامتى مامانم صلوات بفرسته🙏 يه دنيا ممنون😘
جاریم اخلاقش همینه خیلی متلک میگه ولی نمازش همش اول وقته من نمیدونم نمی دونه زخم زبون زدنم گناهه و ح ...

خودت پر روش کردی 

سری بعد بگو عزیزم داری نماز می خونی تو قنوتت دعا کن خدا زبونت و کنترل کنه تا کمتر دل بشکنی

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
پیشرفت یک توهم است.

واقعا به اين جارى بى شخصيتت هيچى نميگى 😡

چیزیم بگم میگه من دارم شوخی میکنم

منم اوايل هيچى بهشون نميگفتم ميومدم خونه گريه ميكردم شوهرم گفت من بهت ميگم من اجازه ميدم جوابشونو بده رعايت منو نكن من پشتتم همون لحظه جوابشونو بده 

حالا از اون موقع جوابشونو ميدم 

هركى امضامو ديد لطفا براى سلامتى مامانم صلوات بفرسته🙏 يه دنيا ممنون😘
من بیست و سه ازدواج کردم جاریم شانزده من مهندسم و اون دیپلمم نداره حالا بحث ازدواج شد خاله برگشت گفت ...

ای وای من

این خاله زنک بازیها برای ماهاس که تازه ازدواج کردیم این جاری چشه 

حتما حسادت می کنه شک نکن 

وقتی دوباره گفتن بگو عزیزم تو خونه ی پدرم مثل ملکه بودم دلم نمی خواست خودم و مثل شما درگیر کنم 

بابام می گفت عزیزم واسه شوهرداری وقت هست خودت و از نظر اجتماعی رشد بده

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
پیشرفت یک توهم است.

منم اوايل هيچى بهشون نميگفتم ميومدم خونه گريه ميكردم شوهرم گفت من بهت ميگم من اجازه ميدم جوابشونو بد ...

من اون لحظه چیزی به ذهنم نمیرسه اینقدر ناراحت میشم فقط بغض میکنم

ببخشيد ولى چقد بى فرهنگن اينقد به اين كلمه ترشيده حساسم، به نظرمن اصلا جوابه اينارو نده فقط پوزخند بهشون بزن شخصيتتو پايين ميارى جواب اينارو بدى

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏