من تازه فردا با شوق و ذوق میخوام برم دانشگاه رشتمم حسابداریه واقعا از پست هایی که استارتر گذاشت حالم ...
منم سپردمش به بالایی که خودش جواب حال بدیامونو بده
ببینم میخواد به کجا برسه بدبخت
میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
من تازه فردا با شوق و ذوق میخوام برم دانشگاه رشتمم حسابداریه واقعا از پست هایی که استارتر گذاشت حالم ...
حسابداری عالیع رشته که همه جا لازم هست من خودم دو تا دختر خاله هام حسابداری خوندن تو شرکت کار میکنن با بهترین حقوق این خانوم هم عقده دارع بدبخت جدی نگیرش 😂😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من حسابداری میخونمتقریبا داره تموم میشه.ولی خب علاقه ندارم...ولی به جرات میتونم بگم رشته ی خوبیهکار ...
دقیقا همینه. مرسی ازت
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
فرهنگ مثلا خیلی شاخی؟ من تجربی مدرسه نمونه خوندم تجربی نه انسانییییی
😂😂 تجربی نمونه تووووو تو اصلا سواد نداری تو رو اونجا اصلا حیوون هم حساب نمیکنن فوقش گفتم بزنی براشون فک کردی همه مثل خودت احمقن کسشعر هاتو باور کنن کودن
مطرح نیست؟؟؟والا بخدا اینجا هر کی حسابدار ی خونده بود دانشگاه خوب بهترین جا داره کار میکنه چطور مطر ...
حسابداری در حال حاضر کجا خوندی مهم نیست مهارت حسابداری حرف اولو میزنه ،بهترین دانشگاه درس بخونی ولی مهارت نداشته باشی به درد نمیخوره ،اینو من بهت میگم که سالهاست لیسانس حسابداری گرفتم