2777
2789
عنوان

دارم به خودکشی فکر میکنم

125 بازدید | 15 پست

دگ هیچ امیدی توی زندگیم ندارم 

هیچ انگیزه ای به ادامه دادن ندارم ، خیلی تلاش کردما 

ولی بی فایده بود 

حس میکنم به این دنیا تعلق ندارم 

اینجا اصلا جای من نیست 

دارم اذیت میشم 

درد دارم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبجی چرا نمیگذره پس برای من؟!🖤

بخدا ک فقط برا تو نیس،بخون تاپیکا رو،ولی همیشگی نیس،صبور باید بود،خیییییییلی سخته،ولی بگرد گوشه ها حتما ی دلیلی هست برا ادامه دادن،عشقت ب خونواده،عشقت ب برف،ب بارون،ب بوی رز،ب بوی نارنگی،ب صب دیر پا شدنا،بگرد

کچی کورد🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پارس کند از همان سو  می ترسد...

عزیزم چند سالته ؟ میشه بگی مشکل اصلی که داره آزارت میده چیه

۲۲ 

با یکی تو رابطم دوسش دارم 

ولی یوقتایی حس میکنم داره به رابطه ی قبلیش فکر میکنه 

خستم 

هم جسمم 

هم روحم 

هم ذهنم 

۲۲ با یکی تو رابطم دوسش دارم ولی یوقتایی حس میکنم داره به رابطه ی قبلیش فکر میکنه خستم هم جسمم هم رو ...

عزیزم شما هنوز اول راهی که ..رابطتون جدیه یا فقط دوستی معمولی ؟خودت سرکار میری یا درس میخونی ؟

۲۲ با یکی تو رابطم دوسش دارم ولی یوقتایی حس میکنم داره به رابطه ی قبلیش فکر میکنه خستم هم جسمم هم رو ...

ی وقتایی همین ک حال رابطتت خوب نباشه باعث میشه کل زندگیت مختل شه،دلیل حال بدت شاید همین باشه