2777
2789
عنوان

منوی غذای مهمونی ☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 95 پست
راستش من تو اینجور مهمونی ها بیشتر معذب میشم و نظر من اینه این منو اسرافه فقط چون نظر خواستین گفتم خ ...

فدات بشم عزیزمم 💞

ممنون که نظر دادی 

چون مهمان هام خیلیی مهمون نواز هستن و مهمونی هاشون همینقدر تدارک میبینن  دوست دارم بهشون خوش بگذره و کم نباشه چیزی 🩷

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سالاد الویه و سالاد ماکارونی .سالاد کاهو وسالاد اندونزی و ماست و خیار ،کشک و بادمجان سوپ شیر میشه باهم خورد؟

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

خیلییییی اسراف داری میکنی عزیزم،واقعا خودت یبار رو منوی که دادی بخون!!!!دو مدل غذا کافیه،میوه و شیرینی هم عصرونه پیش غذا یه سوپ،و دسر هم یه نوع کافیه،چون حالا از ساعت ۳ میان یه کم تنقلات هم باشه بد نیس چون تا شام یه کم طولانی میشه حرف میزنید یه خرده چیز میزباشه بخورن

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
کی میخوای اینا رو بپزی

کمکی دارم عزیزم 🥰 تنها نیستم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

خوبه اگه خسته نمیشی،ولی انقد بهشون بستنی نده دختر یا سردیشون میکنه یا ممکنه سرما بخورن

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

فدات بشم عزیزمم 💞ممنون که نظر دادی چون مهمان هام خیلیی مهمون نواز هستن و مهمونی هاشون همینقدر تدارک ...

متوجه شدم خوش بگذره❤️🙏

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
مهمونات شدن بیست و یکی😂❤️

😅😅

یکم زیاد ولی خب من خودم همیشه برای مهونام همه چی درست میکنم حتی اگر اضافه بیاد

منم دوست دارم اینجوری باشه 

کم باشه یا چیزی باشه که دوست نداشته باشن خجالت میکشم😅

عالی عزیزم یه مقداری به نظرم زیاده روی هم داشت خصوصا توی پیش غذاها ولی بازم تصمیم و سلیقه ی شما مهمه ...

فدات بشم 🩷 به نظرت چی باید حذف بشه از پیش غذا ها؟ 

دو مدل غذای اصلی درست کن یکی هم پیش غذا حالا یا سوپ یا کشک بادمجون هرچی دو مدل هم سالاد و دسر و ... اینجوری شیک تره ادم تعداد زیاد درست کنه بعد استرس خوشمزه شدن هر کدوم داشته باشه بده ولی اون دو مدل غذای اصلی عالی درست کن هر غذایی که حرفه ای تری