2777
2789

بچها سلام

من تو رابطه دوساله بودم ک سه ماه اومدم بیرون

طرفم ب قول خودش خواستگار بود تا شیشماه اول اون همش پیگیر من ازدواج این داستانا بود ولی بعد هم ه چی عوض شد و یادمه بعدش من همش حرف ازدواجو وسط میکشیدم یا التماس برای موندنش میکردم

الان یاد اونروزام میوفتم حالم بهم میخوره

همش دوست دارم ازدواج کنم زود که فکر نکنه منتظرشم ولی شرایط روحیم الان مناسب نیس میترسم بدتر بشه..

از ی طرف میگم بزار ی پیام بدم بگیرمش ب فحش ک بزنم بشکونمش!پسره بی پول الاف الکلی...این حسو داشتین شما!؟؟؟که پشیمون شده باشین از التماستون ؟تهش چی شده؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا ری پول و و الاف و الکلی بوده فقط خداروشکر به خاطر التماست جلو نیومده حتی ارزش فکر کردن نداره دختر خوب 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
نه حس میکنم پرروش کردم بشونمش سرجاشانگار الان عقلم سرجاش اومده چی بهم گذشته

خب هر تماسي از طرف تو ضعف و بدبختي و التماس دوباره هست حالا فرض كنيم فحش هم بدي

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره