2777
2789
عنوان

منوی غذای مهمونی ☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 95 پست
میشه منم بیام؟😂

بفرماییننننن😅💞

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نظر من اینه که سالاد الویهدلمه هافسنجونموهیتوتیرامیسواضافه‌اس

ایشون راست میگن

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

آره عالیه.ولی من اگه باشم اینجور مهمونیا معذب میشم چون حس میکنم میزبان رو خیلی اذیت کردم.ترجیح میدم دو مدل غذا بیشتر نباشه.البته خب بستگی به خودتون و مهمونتون داره.

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))
بنظرم از غذای اصلی ۲ مدلدسر ۳ مدل پیش غذا یک مدل کافیهدرعوض تنوع میوه و عصرونه رو بیشتر کن

پیشنهادت برای عصرانه چیه ؟

میوه به جز انار دیگه چی میتونم اضافه کنم ؟

کیوی هست الان بنظرتون ؟

مرسی از راهنماییت 🫶🏻 سوالاتمو جواب بدی ممنون میشم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

خیلی تدارک میخوای ببینی. دست تنها میرسی یا کمک داری؟؟

کمک دارم عزیزم 

اخه ماشالله همشون کدبانو هستن و وقتی مهمونی میدن آدم لذت میبرههه 

دوست دارم خوش بگذره بهشون 😅

کمک دارم عزیزم اخه ماشالله همشون کدبانو هستن و وقتی مهمونی میدن آدم لذت میبرههه دوست دارم خوش بگذره ...

به سلامتی و خوش بگذره عزیزم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

پیشنهادت برای عصرانه چیه ؟ میوه به جز انار دیگه چی میتونم اضافه کنم ؟کیوی هست الان بنظرتون ؟مرسی از ...

عصرانه قهوه و کیک خونگی ، آب میوه ، بستنی و فالوه، تخمه و پفیلا  میچسپه تو این هوا😃

میوه: نارنگی ،موز، سیب،انار ،گلابی، خرمالو

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗