2777
2789
عنوان

درخشش جوکر بانوان و احسان علیخانی

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 58 پست
پشماممم😐😐😂😂😂متوجهش نشدم😂

ایی کاش اونا ام مثل شما بودن🤦‍♀️😅🤣🤣🤣

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

تو گوگل بزن بازی موش تو سوراخ در جوکر میاد😂😂😂

اوکی😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ببین اصلا دقت نمیکنم 😂😂

کلا فیلم رو با دقت میبینم هاا ولی این رئالیتی شو هارو زیاد به جزئیاتش دقت نمیکنم😂😂

شیطونه میگه برم اون سکانس هاشو ببینم😂😂

میان همه گشتم و عاشق نشدم من،تو چه بودی که تو را دیدم و دیوانه شدم من🥹🫂❤️و تو به تنهایی جهان منی❤️A❤️

والا از فیلم کیک محبوب من که بهتره بازیگره زن با مرد می رقصید مرده قرص تاخیری خورد ، شراب خوردن ، بد ...

اونم انتقاد شدیدی روش شد

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

نه ببین اصلا دقت نمیکنم 😂😂کلا فیلم رو با دقت میبینم هاا ولی این رئالیتی شو هارو زیاد به جزئیاتش دق ...

😂😂😂😂😂

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

ولی اون موش تو سوراخه دیگه خیییلی ضایع بود😂😂

میان همه گشتم و عاشق نشدم من،تو چه بودی که تو را دیدم و دیوانه شدم من🥹🫂❤️و تو به تنهایی جهان منی❤️A❤️

اونم انتقاد شدیدی روش شد

فکر میکردم فیلمش قشنگ باشه ، چوم ژانر کمدی ، عاشقانه ، درام بود 

وقتی دان کردم گفتم حیف نتی که براش حروم کردم حتی یه تف هم انداختم برا شون😏😑

فکر میکردم فیلمش قشنگ باشه ، چوم ژانر کمدی ، عاشقانه ، درام بود وقتی دان کردم گفتم حیف نتی که براش ح ...

حآلا اگه به اسی بر نخوره من از ماهواره دیدم، 😂

آره ولی خیلی تابلو بود هیچ جوره نمیتونستن جمعش کنن😂😂

احساس میکنم همش هماهنگ شدس حتی تو جوکر بانوان حس میکنم اکت های گیتی قاسمی واقعی نبود🫤

آره ولی خیلی تابلو بود هیچ جوره نمیتونستن جمعش کنن😂😂احساس میکنم همش هماهنگ شدس حتی تو جوکر بانوان ...

کجاش

کجاش

دقیق یادم نیست ولی جایی که فکر کنم گیتی قاسمی اولین کارت زردش رو گرفت اکتش اصلا واقعی نبود

بازم میگم دقیق یادم نیست موقعی که اولین کارت زردش رو گرفت بود یا وقتی حذف شد

رو علیخانی کراشی ؟

سلام و عرض احترام ، دارم !

چه مفهومی در ذهن شما بود که از واژه ی *کراش* ، استفاده کردید ؟

پیامبر الهی ، یوسف صدّیق فرمود :✨مرده‌ها نمی‌شنوند . پیام حق و کلام صدق در گوش جانشان نمی نشیند و اگر ندای حق را بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند یا سحر می‌دانند ‌.✨,✨گاه انبیا در هدایت بعضی از مردم ، موفّق نبوده‌اند . مرده‌ها کلام حق را نمی‌شنوند ؛ اگر هم بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند و یا سحر می‌دانند .✨