2777
2789
عنوان

خودش بهم گفت

142 بازدید | 9 پست

شوهرم سر غذا بهم چیز میگه و امروزم بهم گفت کاری نکن ک نذارم همون ی تکه نونا بخوری.....

اگ قهر میکردم میزدم و میشکست 

ناچار شدم بخورم سر ما زیر انداختم

و اول بغضما قورت دادم بعد لقمه را ی تکون اندازه کف دست با گوجه خوردم ..چیزم گف..

خیلی سخته خیییلی هزار یکبارم ک پول داشته باشی ولی سخته که منت بشنوی

خوشبحال اونروزی ک خونه بابام نون خشک میخوردم  بی منت....

حلالش نمیکنم 

اللهمالعجل الولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بغد با این اوضاع دنبال بچه دار شدن هم هستی؟؟

اره خیلی چون همش سرکوفتم میده..چون میدونم نمیتونمم طلاق بگیرم دنبال دلخوشی ام دنبال تازگیم خسته ام اینننقدر وفقط دنبال امیدم 

اللهمالعجل الولیک الفرج
اره خیلی چون همش سرکوفتم میده..چون میدونم نمیتونمم طلاق بگیرم دنبال دلخوشی ام دنبال تازگیم خسته ام ا ...

ببین عزیز دلم حس و حالتو درک میکنم.  ولی کااااش اول بتونی برای اصلاح کردنش تلاشتو بکنی . اگه بتونی از مشاور خوب کمک بگیری خیلی عالیه.  بخدا بچه دار شدن وقتی قشنگه که یه پدر همدل و همراه این وسط وجود داشته باشه. تو بارداری اونقدر آدم حساس و زودرنج تر از همیشه میشه که باید شوهرت درکت کنه و همراهت باشه تو این مسیر. نه اینکه بدتر با رفتاراش خودت و بچتو آزار بده. بعد از زایمان هم تازه کلی چالش جدید شروع میشه که اگه پدر و مادر همدل هم نباشن  خستگی ها و فشارها فقط رو دوش خودت میوفته اونقدر که ممکنه افسردگی بگیری و هزار مشکل روحی، اونوقت مادر خوبی هم نمیتونی برا بچت باشی. ازت خواهش میکنم احساسی تصمیم نگیر و فکر نکن با اومدن بچه همه شرایطت گل و بلبل میشه