2777
2789
عنوان

انتخاب همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 46 پست
خانوم دلیل هایی که من آوردم درست بود آیا

شما دیدگاه خودت رو داری.

تا حدودی با شما هم نظر بودم.

ولی در مورد خود ارضایی هم بگم‌. 

وقتی در طی سالها خودارضایی انجام بشه دیگه لذت واقعی از رابطه جنسی رو نمیشه تجربه کرد. چون مغز به اون سیستم خود ارضایی عادت کرده و آسیب و حسرت جبران ناپذیری بجا میذاره.

واقعا تاسف برانگیزه که تو این جامعه ما هنوز درگیر این موضوعیم.

برای شخصی ترین عضو بدنمون باید هزار جور جواب پس بدیم.

تو رابطه تعهد و وفاداری مهمه. اینکه قبلا به چه قصدی برای بدنش تصمیم گرفته واقعا به ما مربوط نمیشه. هرکسی ممکنه تو دوره ای از زندگیش بنا به شرایطی که داشته تصمیماتی گرفته باشه ولی دلیل نمیشه الان هم مثل اون زمانش فکر کنه. آدم ها تغییر میکنن

شب خوش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فهمیدم منظورتون چیه اگر طرف اخلاق درستی نداشت حتی درصورتی که رابطه جنسی داشته باشی بزاری کنار طرف ...

البته اشتباه برداشت نشه.

این صحبت برای خانمی بود که رابطه جنسی که داشته و براش کابوس شده بود. بخاطر نگاهی که به جنس زن تو جامعه ما دارن.

ولی در مورد آقایون ، اینکه با دختری رابطه برقرار کنن بعد ول کنن برن درست نیست باز هم به همون علت که خانم ها آسیب پذیر تر هستن تو جامعه ی جنسی ما.

بهتره نیازشون رو با دختری که ممکنه باهاش آینده نداشته باشن برطرف نکنن مگر اینکه خود اون خانم مشکلی نداشته باشه. 

مثل دو تا آدم بالغ تصمیم بگیرن که این رابطه جنسی دلیل بر ازدواج در آینده نیست که هر دو حق تصمیم گیری و فکر داشته باشن.

البته اشتباه برداشت نشه.این صحبت برای خانمی بود که رابطه جنسی که داشته و براش کابوس شده بود. بخاطر ن ...

راستی خانوم فک کنم منظور من رو فهمیدی من اینم بود با بیش از یک نفر رابطه جنسی نداشته باشه

کاربر مرد غمکین بنده هستم

البته اشتباه برداشت نشه.این صحبت برای خانمی بود که رابطه جنسی که داشته و براش کابوس شده بود. بخاطر ن ...

تاپیکور خیانت من بودید در مورد اکس سابقتون هم گفتید من شما رو اونجا دیدم

راستی خانوم فک کنم منظور من رو فهمیدی من اینم بود با بیش از یک نفر رابطه جنسی نداشته باشه

شما هیچوقت متوجه نخواهی شد گذشته طرف چی بوده تا طرز فکرت رو عوض نکنی فایده نداره.

از کجا معلوم خودت خیانت نکنی بعد ها. از کجا معلوم همیشه همین آدم باشی‌. 

زندگی چیزای دیگه هم داره و همش فلان و بیسار نیست‌. 

اگه خیلی اذیتی نهایت برو با آدمی که شبیه خودت باشه ازدواج کن. سنتی باشه و طرز فکر مذهبی هم داشته باشه به اصطلاح از گناه و ترس خدا و جهنم ,  برادرش هم بدون جوراب ندیده باشتش.

اینطوری نه خودت رو اذیت میکنی نه دخترای دیگه رو .

شما هیچوقت متوجه نخواهی شد گذشته طرف چی بوده تا طرز فکرت رو عوض نکنی فایده نداره.از کجا معلوم خودت خ ...

آخه من مذهبی نیستم شما خیلی روشن فکر هستید خانوم

شما هیچوقت متوجه نخواهی شد گذشته طرف چی بوده تا طرز فکرت رو عوض نکنی فایده نداره.از کجا معلوم خودت خ ...

سلام راستی شما تو تاپیک خیانت بنده بودید اره

سلام راستی شما تو تاپیک خیانت بنده بودید اره

یه تاپیکی بود فکر کنم در مورد اعتماد یا چی دقیقا یادم نمیاد . که گفته بودید بد دل هستید و دارید عذاب میکشید.

آخرشم گفتم دانشگاه نرفتم چون چندتا درس بی ربط رو باید پاس کنی که بخوای یدونه رشته ی مورد علاقتو بخونی. 

گفتین خوب کاری میکردی.

آخه من مذهبی نیستم شما خیلی روشن فکر هستید خانوم

یچیز از من بشنو. خواهرانه میگم.

هیچوقت با امید یا وعده ازدواج به دختری دست نزن. حتی اگه در مورد ازدواج کردن باهاش مطمئن هستی.

چون زندگی کاملا غیر قابل پیش بینی هستش. 

ما نه میدونیم چی پیش میاد نه میدونیم چقدر عمر میکنیم.

ولی اگه رابطه داشتین قبلش باید به توافق برسید که اگر بنا به هر دلیلی رابطه به ازدواج ختم نشد مشکلی ازین بابت که رابطه جنسی صورت گرفته براش پیش نیاد.

این رو هم بگم‌. اول حال خودت رو سر و سامون بده بعد وارد رابطه شو‌. اینطوری به افراد مناسب تری هم بر میخوری.

آدم افسرده و حال بد دوست داشتنی نیست. ترحم برانگیز و آزار دهنده اس.

این که توقع داشته باشی طرف مقابلت حالت رو خوب کنه بی انصافیه ( حال بدی که از گذشته میاد) چون هرکسی واسه خودش فشار و مشکلاتی رو دوشش داره.