2777
2789
عنوان

انتخاب همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 46 پست
یه سوال اول شما گفتید من رابطه قبل از ازدواج داشتم جنسی فقط با همسرتون بوده آیا

این سوال من به این دلیل که من خودم موافقم با کسی می دونم قراره ازدواج کنم در آینده رابطه داشته باشم

کاربر مرد غمکین بنده هستم

یه سوال اول شما گفتید من رابطه قبل از ازدواج داشتم جنسی فقط با همسرتون بوده آیا

داخل همون تاپیک پرسیدید و جواب کلی هم گرفتید.

۱۰ بار که یه چیزی رو تایپ نمیکنن. 

شما در مورد مشکل خودت صحبت کن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوم اول اینکه درسته گذشته تموم شده اما من واقعن نسبت به محیطی که هستم روشن فکر هستم       من اگر همسرم قبل از ازدواج تجاوز شده بهش میگم مشکلی نیست   اگر با پسری عکس گرفته باشه تو پارتی بازم می گم مشکلی نیست       اگر رابطه جنسی  جزئی یا سطحی یا کامل  یا هر نوعی با عشقی داشته باشه که به نیت ازدواج رفته سمتش بازم مشکلی ندارم  اما اگر  بگه من برای نیاز جنسی رفتم واقعن نمی بخشم

خانوم اول اینکه درسته گذشته تموم شده اما من واقعن نسبت به محیطی که هستم روشن فکر هستم من اگر ه ...

مثل این میمونه بگیم چون شما گشنت بوده و رفتی غذا خوردی ، رفتار غیر اخلاقی انجام دادی.

ولی اگه اون غذارو بخاطر علاقه به مادرت یا آشپز اون غذا خورده باشی اشکال نداره.

( من خودم شخصأ رو مسئله چارچوب داشتن حساسم.و نیاز جنسی رو خیلی دلیل محکمی برای شکستن حریمم نمیدونم)

ولی یچیزی ، آدما مثل هم نیستن. اینکه کسی هم برای رفع نیاز طبیعی بدنش مثل خواب و خوراک یا رابطه جنسی اگر ارتباطی هم داشته لزومأ نیاز به بخشش کسی نداره. ( البته تا زمانی که داخل رابطه نیست و تعهدی نداره)

( من متوجه حرف شما شدم. اینکه بخاطر نیاز جنسی هم خواب هرکسی شدنو ...)

واسه همین میگم بهتره آدما با هم سطح و نگاه خودشون معاشرت کنن. 

مثل این میمونه بگیم چون شما گشنت بوده و رفتی غذا خوردی ، رفتار غیر اخلاقی انجام دادی.ولی اگه اون غذا ...

افرین خودتون گفتید نیاز جنسی دلیلی برای شکستن حریم

مثل این میمونه بگیم چون شما گشنت بوده و رفتی غذا خوردی ، رفتار غیر اخلاقی انجام دادی.ولی اگه اون غذا ...

افرین نگاه من گفتم الان تو همون تاپیک اون دو تا خانوم تلاش میکردن تا رابطمون درست بشه چون رابطه جنسی داشتن

غذا فرق داره   ولی مثلن وقتی خود ارضایی هست چرا این کار ها

این رو هم بگم. بر‌طرف نشدن نیاز جنسی در بعضی اشخاص مشکلات جسمانی و روانی ایجاد میکنه.

چون مربوط به کارکرد هورمون ها میشه.

و در خیلی موارد عقده های جنسی به صورت های مختلف بروز پیدا میکنن .

و جالبه بگم خیلی از خیانت های جنسی مربوط به نیاز جنسی نمیشه. 

این رو هم بگم. بر‌طرف نشدن نیاز جنسی در بعضی اشخاص مشکلات جسمانی و روانی ایجاد میکنه.چون مربوط به کا ...

خانوم دلیل هایی که من آوردم درست بود آیا

افرین خودتون گفتید نیاز جنسی دلیلی برای شکستن حریم

گفتم از نظر من.

غذا خوردن مثالی از یک نیاز طبیعی بود.

اون دوتا خانم بیشتر ازین میترسیدن که نکنه چون رابطه جنسی داشتن دیگه توسط مردی پذیرفته نشن. پس همینو نگه دارن هرچند اگر آدم مناسبی هم نباشه و یک عمر پاسوز ذاشتن رابطه جنسی که داشتن بشن.

این حق مسلم هر انسانی هست که زمانی که به بلوغ میرسه و قبل از مرگ این حس رو تجربه کنه. چه از رو کنجکاوی چه با عشق و علاقه و چه نیاز...

ولی این رو هم در کنارش یاد بگیرن که برای خودشون ارزش قائل باشن و با هرکسی هم نشین نشن 

و همونطور که ما موقع گرسنگی هر غذایی رو شاید نخوریم ،

ترجیح میدیم انتخاب بهتری داشته باشیم در انتخاب معاشرت هامون هم دقت کنیم حتی برای رفع نیاز...

گفتم از نظر من.غذا خوردن مثالی از یک نیاز طبیعی بود.اون دوتا خانم بیشتر ازین میترسیدن که نکنه چون را ...

من فهمیدم منظورتون چیه اگر طرف اخلاق درستی نداشت حتی درصورتی که رابطه جنسی داشته باشی بزاری کنار طرف رو اشکال نداره