2777
2789
عنوان

انتخاب همسر

818 بازدید | 46 پست

قبول دارید شناخت باید اولویت باشه بعد علاقه؟

خود‌شناسی و اینکه خودتون چجور شخصیتی  یا ایراداتی دارید تا بتونید درمان یا معیار بندی کنید خیلی مهمه. 

این پست تبلیغاتی نیست ، چون مسائل اینجارو میخونم و میبینم چقدر آدما در ارتباطاتشون در رنج هستن ،خواهرانه و دوستانه  تاپیک زدم.

۲ تا کتاب معرفی میکنم که به ازدواج خودم و حتی روابطت پیرامونم کمک بزرگی کرده. ( همچنین شناخت خودم)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج که به خاطر علاقه نیستبه خاطر فرار از تجردهاکثر ادما ازدواج میکنن که فقط مجرد نباشن پس براشون ...

بله متأسفانه. مخصوصاً در فرهنگ ما. 

ولی خب تاوان سنگینی برای این فرار میپردازن. از چاله در میان و میوفتن تو چاه. چه بهتر که با آگاهی و چشمان باز فرار کنن😄 

بله متأسفانه. مخصوصاً در فرهنگ ما. ولی خب تاوان سنگینی برای این فرار میپردازن. از چاله در میان و میو ...

اخه اونی که ازش شناخت دارن و مورد خوبیه باهاشون ازدواج نمیکنه که 

مثلا یه دختر فقط بین خواستگاراش میتونه انتخاب کنه و همشون ممکنه ادمای سمی باشن

یا یه پسر فقط میتونه با دخترایی که حاضرن زنش بشن ازدواج کنه و هیچکدوم ممکنه مناسبش نباشن

و ادما در اخر یا مجبورن مجرد بمونن یا با یکی از همونا ازدواج کنن

متاسفانه کیس خوب پیدا نمیشه و هرچقدرم که ادم اگاه باشه وقتی کیس خوبی براش وجود نداشته باشه فایده نداره

{ خانم هستم }
اخه اونی که ازش شناخت دارن و مورد خوبیه باهاشون ازدواج نمیکنه که مثلا یه دختر فقط بین خواستگاراش میت ...

بله تا حدودی صحبت شما درسته.

ازدواج سنتی این موارد رو داره ولی در دوران نامزدی هم میشه گوش به زنگ بود و نشانه ها رو دید.

مسئله اینجاست خیلی از ازدواج های اینجا از قبل باهم دوست بودن ولی علاقه گاهأ چشمای آدمارو میبنده و نمیذاره در مسئله شناخت عمیق بشن.  کتاب عشق ویرانگر طرز برخورد با شخصیت سمی رو هم آموزش میده (حتی به درد بعد از ازدواج هم میخوره

)

فقط هم انتخاب همسر نیست حتی در روابط پارتنری هم میشه لحاظ کرد.