من می خواهم برای شما در این جا به اشتراک بگذارم یک آلبوم از پیام های زیبایی که آقایان برای آقای احسان علیخانی در صفحه ی اینستاگرم خود ایشان ، به ثبت رسانده اند . و البتّه ، در میان پیام های آقایان ، برخی از پیام های زیبایی را هم برایتان به اشتراک می گذارم که بانوان ارجمند برای آقای احسان علیخانی در صفحه ی اینستاگرم ایشان ، به درج رسانده اند .
پیامبر الهی ، یوسف صدّیق فرمود :✨مردهها نمیشنوند . پیام حق و کلام صدق در گوش جانشان نمی نشیند و اگر ندای حق را بشنوند ، یا پشت میکنند یا کذب میخوانند یا سحر میدانند .✨,✨گاه انبیا در هدایت بعضی از مردم ، موفّق نبودهاند . مردهها کلام حق را نمیشنوند ؛ اگر هم بشنوند ، یا پشت میکنند یا کذب میخوانند و یا سحر میدانند .✨
شماهم مث من ۶ صفحه اومدید جلو ک ببیند کسی پیام گذاشته یا ن😕😂
اره دقییییقا، اصلن دلیل این کار استارتر رو نمیفهمم😐😐😐
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
مگه احسان علیخانی چ کار شاقی در حق جهان هستی کرده؟؟!!
طرف ی مجریه ک داره بابت کارش حقوق نجومیشم میگیره.
این ستایش کردن نداره
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
شماهم مث من ۶ صفحه اومدید جلو ک ببیند کسی پیام گذاشته یا ن😕😂
من یه راست اومدم صفحه هفتم ببینم کسی چیزی گفته یا همهش تعریفات استارتر هست. خب که چی؟ لطفا از یه آدم بت نسازید از زندگی شخصی و روابط شخصی علیخانی کسی خبر نداره
کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما
والله تاپیک تو ب تنهایی هزار - هیچ از کل قدردانی کل ملت ایران بیشتره.
فک کنم روش کراش داری و در حال فرآیند بت سازی ازش تو ذهنتی😉