2777
2789
عنوان

جاری جون

542 بازدید | 37 پست

من اهل فضای مجازی نبودم یعنی بودم ولی عکس نمیذاشتم وقت هم نداشتم ولی الان به خاطر روحیه خودم و یه صفحه از خودم و خانوادم به یادگار بزارم فعالیت میکنم خیلی کم . بگذریم تولد شوهرم که فقط خودمون یه سلفی گرفتم گذاشتم همه تبریک گفتن بعد به همسرم بعضیا پیام دادن اینستا نداره . جاریم تبریک نگفت امروز با کلی استیکر و قلب و اینا اس داده به شوهرم تبریک گفته نیا سرزنش کن شما هم باشی به عنوان یه زن خوشت نمیاد

بستگی ب شخصیت ورفتار جاریت داره ..یاازتوخوشش نمیاد خواسته مستقیم ب برادرشوهرش بگه یااینکه باتو مشکلی نداره اما برادرشوهرشو دوست داره مث برادر و خواسته بخودش پیام بده

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تبریک گفته مشکلی نیست چون خودش خیلی ارتباط اجتماعی بالایی داره حداقل یه کامنت تبریک میذاشت

منم باشم حسلس میشم که چرازیرپیت من کامنت نزاشته وبه شوهرم اس داده

حتماازت خوشش نمیاد

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
بستگی ب شخصیت ورفتار جاریت داره ..یاازتوخوشش نمیاد خواسته مستقیم ب برادرشوهرش بگه یااینکه باتو مشکلی ...

به ظاهر خیلی خوبه ولی فضای مجازی بی محلی میکنه ولی برای بقیه جون و دل 

خب تبریک گفته مشکلی نیست چون خودش خیلی ارتباط اجتماعی بالایی داره حداقل یه کامنت تبریک میذاشت

این حرفت درسته من خودم جاریم ی مناسبتی رو گذاشت اول ب جاریم تبریک گفتم بعد ب برادرشوهرم

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
وامگه مشکلش چیه😐

وقتی زیرپست اسی کامنت نزاشته 

به شوهرش پیام داده

مشکلی نداره

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

بیخیال اهمیت نده برات مهم نباشه اگ باهات خوبه شایدم هدفی نداره 

به نظرم داره حسودیتومیکنه