2777
2789
عنوان

جاری جون

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 37 پست

عشقم جاری شما متانت به خرج داده تازه

جاری منو چی میگی با اینکه خودش رو شوهرش وحشتناک حساسه در حد بیماری حساسه

برا شوهر من تولد گرفت ، سوپرایزش کرد بعدم گقت دیدم زنت برات تولد نمیگیره گفتم من بگیرم حسرت به دل نمونی !!!! 

خاک بعضی ادمارو نمیدونم خدا از کجا برداشته انقدر پست شدن 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی به اینجور روابط البته تاحد معقول باشه حساس نباشید..

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

برادرشوهر گاهی ب اندازه برادر عزیزه من خودم خیلی دوستشون دارم با دوتاشون صمیمی هم هستیم جاریمم باشوهرمن بگو بخند دارن فقط یک جاریم بداخلاق و حسوده باهمه یجوریه 

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
اگه برای من کامنت میذاشت جدا هم پیام میداد ناراحت نمی‌شدم خیلی برای بقیه کامنت میزنه

حق داری بالاخره تو عالم فامیلی ادم توقع داره

وایی چقد کمبود داشته

کاری کرده دائم براش لعنت بفرستم اون سال پول نداشتیم دوسال تقریبا بی پول بودیم شوهرم تازه کارشو راه انداخته بود 

جاری هم میدونست خواست منو جلوی شوهرم خراب کنه  

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

شوهرت باید رفتارش با جاری سر سنگین بشه وگرنه کم کم زنگ میزنه به شوهرت میگه فلان کن بهمان کن با زنت جوری که بتو نگه 

جاری من تو جمع خیلی خوبه رفتارش ولی از من خوشش نمیاد چون نمیزارم به شوهرم نزدیک بشه و شوهرم به حرفم گوش میکنه 

جاری من بهش بخندم رو بدم با هزارتا فتنه نزدیک شوهرم میشه 

خب توچرا براشوهرت نمیگیری

من همسرم از تولد خوشش نمیاد چند بار اول گرفتم گفت از این لوس بازیا خوشم نمیاد روز تولدمون میریم کافه دوتایی یه هدیه برا هم میخریم ولی اون سال بی پول بودیم برای هم هیچی نخریدیم حتی کافه هم نرفتیم جاریم میدونست اوضاع مالیمون خوب نیست خواست منو خراب کنه 

شوهرت باید رفتارش با جاری سر سنگین بشه وگرنه کم کم زنگ میزنه به شوهرت میگه فلان کن بهمان کن با زنت ج ...

ی جاری منم اینجوری من بهش میگم سلام عزیزم خوبی بعد بازووووور میگه ممنون بعد دوست داره باشوهر من صمیمی باشه شوهر منم رو نمیده ..خیلی پروعه این جاریم بعد برادرشوهرم جلوزنش جواب سلام منو اون یکی جاریمو میترسه بده اما خودش هی هر وکر میکنه